Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο παρκέ άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου
Στο παρκέ άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Στο παρκέ άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου  και ώρα 17.30 στην ίκαια Λάρισας στο Κ ΙΑΝΗΣ ΠΑΤΤΑΚΗΣ με το ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για την 1η αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ  αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου . Δεν υπάρχουν απουσίες για την ομάδα μας και  η αποστολή  θα αναχωρήσει αύριο από το ΕΑΚ Βόλου  στις 15.15 .

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου  και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για τη 1η αγωνιστική του β' γύρου  με τον ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ αγωνίζεται η μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση και αήττητη στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Γυναικών . Στον αγώνα αναμένεται να επανεμφανιστεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής  η Εύη Κυριατζίδου , πρώτη φορά μετά το τραυματισμό της , ενώ άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και η ομάδα μας θα είναι πλήρης .

Ο προπονητής  Μιχάλης Καπουρνιώτης ,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες   περιμένουν  τους φιλάθλους να τους συμπαρασταθούν και να τις χειροκροτήσουν , δίνοντάς τους ώθηση για τη κατάκτηση της 12ης νίκης , αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος .

Επίσης ένας ενδιαφέρον φιλικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ , μεταξύ των βολιώτικων ομάδων ανδρών  του  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και της  ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Ο  φιλικός αγώνας  διοργανώνεται από τους  LIONS  με την σύμπραξη των δυο ιστορικών ομάδων και τα έσοδα του , θα διατεθούν στην ομάδα ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για την ενίσχυση της .

Οι της ομάδας  , οι προπονητές και η Διοικούσα Επιτροπή  , δέχθηκαν με ευχαρίστηση τη συμμετοχή τους σ΄αυτόν τον φιλικό αγώνα , παρότι και οι δύο ομάδες αγωνίζονται μια μέρα πριν για το πρωτάθλημα , προκειμένου να συνδράμουν στο σκοπό που έχει ο αγώνας και θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που θα έλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ που στηρίζει τον Ειδικό αθλητισμό  στην πόλη , για πολλά χρόνια .

Ο αγώνας αυτός  ήταν προγραμματισμένος για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων αλλά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων δεν διεξήχθη τότε .

Επίσης η Δ.Ε.  εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική  ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Βόλο με την  ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Ετήσιος χορός

Τέλος, τον ετήσιο  χορό του πραγματοποιεί ο Α.Σ. Ολυμπιακός 1937 την Παρασκευή 27 Ιανουρίου 2017 και ώρα 21.00 στο κέντρο “Γκάζι” στα Παλαιά για την ενίσχυση του συλλόγου.

Η κάρτα εισόδου περιλαμβάνει πλήρες  μενού, με δωρεάν κρασί , αναψυκτικά και ζωντανή .

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ/κου Συμβουλίου Τσεκούρα Νικόλαο (πρόεδρος 6979002709) , Μεταφτσή  Αλέξανδρο (μέλος 6958459454) .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση