Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Πανθεσσαλικό τελικά η μάχη των “Δικεφάλων” το Σάββατο
Στο Πανθεσσαλικό τελικά η μάχη των “Δικεφάλων” το Σάββατο

Στο Πανθεσσαλικό τελικά η μάχη των “Δικεφάλων” το Σάββατο

Στο θα διεξαχθεί κανονικά ο ανάμεσα και ΑΕΚ- το ερχόμενο Σάββατο στις 20:30, όπως αποφασίστηκε στην σημερινή (3/5) σύσκεψη.

Τα σενάρια περί ς ματαιώθηκαν και έτσι η μάχη των δύο “Δικεφάλων” θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (6/5) στις 20:30, όπως αρχικά είχε αποφασίσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Τα εισιτήρια στις δύο ομάδες θα δοθούν σήμερα (από 8.000 για κάθε ομάδα συν κάποιες προσκλήσεις), ενώ συζητήθηκε το πώς θα γίνουν οι έλεγχοι της αστυνομίας από την Αθήνα προς τον Βόλο για τους οπαδούς της ΑΕΚ και από την Θεσσαλονίκη προς τον Βόλο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Από ‘κει και πέρα, όλα τα άλλα ανοιχτά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις κάμερες, το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, την τοποθέτηση καθισμάτων, τις χημικές τουαλέτες, το Ίντερνετ, τον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο, οι εμπλεκόμενες πλευρές θεωρούν ότι θα τα λύσουν μέσα στον απαιτούμενο χρόνο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να υπάρξει… παράταση για τη διεξαγωγή του ματς ή στο ακραίο σενάριο αλλαγή της έδρας.

Ο τελικός θα γίνει κανονικά στο , με την ελπίδα να κυλήσουν όλα ομαλά και να πάνε κατ' ευχήν και σύμφωνα με το σχέδιο των αρμοδίων και της αστυνομίας.

Mετακίνηση οπαδών

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, περιόδου -2017, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, το Σάββατο (06-05-2017) και ώρα 20.30΄, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τη διευκόλυνση της μετάβασης των φιλάθλων των δύο ομάδων στο , συνιστά :

-Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω του Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ υ, Εθνικής Οδού ς – Βόλου και της Περιφερειακής Οδού.

-Στους φιλάθλους της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. να μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μέσω της Π.Α.Θ.Ε., Α/Κ Μικροθηβών, Εθνικής Οδού Βόλου – Μικροθηβών και στη συνέχεια μέσω των οδών του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου – ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση