Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου 
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων η Κωνσταντίνα Ραφτοπούλου της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου 

Η σκακίστρια της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου συμμετέχει στα Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων για τις ηλικιακές κατηγορίες μέχρι 8,10,12,14 και 16 ετών, που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 24 Αυγούστου.

Η Κωνσταντίνα πήρε την πρόκριση για την τελική φάση, καθώς ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας στην κατηγορία Kορασίδων Κ16 στους Πανθεσσαλικούς , που διοργάνωσε η Τοπική Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) στα τον Μάρτιο και Απρίλιο και θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο δύσκολο που έχει απέναντι στις καλύτερες Ελληνίδες σκακίστριες της ηλικίας της.

Οι συμ στην κατηγορία Kορασίδων Κ16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: http://chess-results.com/tnr664183.aspx?lan=1

Από τη Θεσσαλία προκρίθηκαν επίσης και θα συμμετέχουν στην τελική φάση οι: Βασίλης Γιαννόπουλος του Σ.Σ. Λάρισας στην κατηγορία Open Κ14, Γιάννης Τσελέπης του Σ.Σ. Λάρισας στην κατηγορία Open Κ12, Κοσμάς-Ιωάννης Κούντριας της Σ.Ε. Βόλου στην κατηγορία Open Κ10 και Δανάη Πετκάκη του Σ.Σ. Λάρισας στη κατηγορία Kορασίδων Κ12.

Πληροφορίες για την θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.vchessacademy.gr/ και στο https://www.facebook.com/VolosChessAcademy

Ενημέρωση για το στη Θεσσαλία και στην Ελλάδα γενικότερα, καθώς και προκηρύξεις σκακιστικών , μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο https://chesswords.blogspot.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση