Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο μουσείο της ΧΑΝΘ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού
Στο μουσείο της ΧΑΝΘ η  γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Στο μουσείο της ΧΑΝΘ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Πριν το τελευτίο γώνα με την Αναγέννηση Ρύσιου

 Η αποστολή των γυναικών για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Νέου Ρύσιου όπου και τυπικά θα ολοκληρωθεί το φετεινό και θα επικυρωθεί η άνοδος της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία , θα αναχωρήσει τη    Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 07.30 από το VOLOS PALACE HOTEL, μετά το καθιερωμένο πρωινό , που μας προσφέρει όλο το χρόνο η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου , πριν τις εκτός έδρας αναμετρήσεις .

Στις 11.00 είναι προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μουσείο της ΧΑΝΘ , της πρώτης ομάδας που έφερε το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας όπου τα κορίτσια , οι προπονητές και οι συνοδοί της ομάδας θα ξεναγηθούν από τον Γιωργή Μπουσβάρο , προπονητή και γνωστό άνθρωπο του μπάσκετ στη χώρα μας αλλά και διαχρονικά μέλος της ΧΑΝΘ .

Τα κορίτσια που θα απαρτίζουν την αποστολή είναι η Νίκη Ζέρβα , η Ελένη Ζήτη , η Ραφαέλα

Σουλτάνη , η , η Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη , η Λαμπρινή Αγαγίωτου , η Νένα Παγκαλίδου , η Ιωάννα Τότση , η Δανάη Αγκάνη , η Κική Δημητριάδου , η Τόμη Βογιατζάκη  και η Εύη Κυριατζίδου . Ο μας Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος δεν θα έχουν στη διάθεση τους τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος με τις νεάνιδες στη προκριματική φάση της κατηγορίας τους .

Με την ίδια αποστολή θα ταξιδέψουν και οι νεάνιδες που από τη Κυριακή 9 έως και την Τετάρτη 12 Απριλίου θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της κατηγορίας τους για την πρόκριση τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος .

Οι προπονήτριες και Ιωάννα Ράμμου στη προσπάθεια αυτή θα έχουν μαζί τους τις αθλήτριες  Πόπιντσουκ Μαρία , Χούτα Βάλια , Ντελή Χαρούλα , Νούλα Κατερίνα , Αρτεμισίου Ιωάννα , Νάνου Κυριακή , Δέσποινα Λιόλιου , Μαρία Στάμου , Σιμιτζή Κατερίνα και Ειρήνη Γκανάτσιου ενώ θα λείψει η Σταματία Διαμαντοπούλου που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας της μετά  τον τραυματισμό της στον αγκώνα κατά τη διάρκεια των σχολικών αθλητικών υποχρεώσεων της . Την αποστολή , η όποια θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΛΑΖΑΡΙΣΤΕΣ , θα συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια των αγώνων ο έφορος των τμημάτων υποδομής κ. Χούτας Ευθύμης .

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι :

Κυριακή   9/4   ώρα  14.00   με Πάνθηρες ς

Δευτέρα  10/4  ώρα  16.00   με Απόλλωνας Πτολεμαίδας

Τρίτη      11/4   ώρα  14.00  με  Πανεδεσσαικό

Τετάρτη  12/4  ώρα  14.00   με Σίθωνες Χαλκιδικής

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν  στο μπάσκετ της Νεάπολης .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση