Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»
Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Πρόκειται για ένα διήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο (ΕΑΚ) και στο οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος μαθητικές ομάδες από τα δημοτικά του νομού Μαγνησίας, καθώς και ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές ακαδημίες του νομού.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα που έχουν την ανάγκη μας.

Συμμετοχή του Τμήματος Τροχαίας στο 3ο παιδικό
ποδοσφαιρικό «Σκοράρουμε για το χαμόγελο»

Σήμερα (08-06-) το πρωί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου διοργανώθηκε το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το χαμόγελο» από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Θεσσαλίας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Στο τουρνουά συμμετείχαν παιδικές ομάδες των δημοτικών σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συμμετείχε με τρία διαφορετικά οχήματα (ανακριτικό, γερανοφόρο όχημα και μοτοσικλέτα) και ενημέρωνε μικρούς και μεγάλους για θέματα ς και οδικής ασφάλειας.

Παρόμοιες δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό προφίλ και αναδεικνύουν την ευαισθητο του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση