Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»
Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Στο ΕΑΚ Βόλου το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» πραγματοποιείται στο Βόλο σήμερα 8 και 10 Ιουνίου 2017, με διοργανωτές τον Σύλλογο Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, το Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας.

Πρόκειται για ένα διήμερο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Βόλου (ΕΑΚ) και στο οποίο αναμένεται να λάβουν μέρος μαθητικές ομάδες από τα δημοτικά σχολεία του νομού Μαγνησίας, καθώς και ομάδες από τις ποδοσφαιρικές αθλητικές ακαδημίες του νομού.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, στηρίζει αυτή την εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα παιδιά έχοντας ως σκοπό, μεταξύ των άλλων να προάγει το αθλητικό ιδεώδες, τον εθελοντισμό και την προσφορά, αλλά και γενικότερα την αθλητική ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν το επόμενο διήμερο στο Εθνικό Στάδιο της πόλης μας να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας, αλλά και να στηρίξουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού»».

Συμμετοχή του Τμήματος Τροχαίας Βόλου στο 3ο παιδικό
ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το χαμόγελο»

Σήμερα (08-06-2017) το πρωί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου διοργανώθηκε το 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το χαμόγελο» από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Θεσσαλίας για τον εθελοντικό οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Στο τουρνουά συμμετείχαν παιδικές ομάδες των δημοτικών σχολείων του νομού, καθώς και ομάδες από τις παιδικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συμμετείχε με τρία διαφορετικά οχήματα (ανακριτικό, γερανοφόρο όχημα και μοτοσικλέτα) και ενημέρωνε μικρούς και μεγάλους για θέματα τροχαίας και οδικής ασφάλειας.

Παρόμοιες δράσεις που ενισχύουν το κοινωνικό προφίλ και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο κ. Σταϊκούρας να καταθέσει στη Βουλή τα φορολογικά στοιχεία των ΜΜΕ που χρηματοδότησε ο κ. Πέτσας… - https://t.co/RePwQ7PrOq -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τον κίνδυνο αποκλεισμού αδιόριστων εκπαιδευτικών λόγω παραβόλου - https://t.co/9fPqPOwLCG -

  • Μεγάλη διάκριση από τη Μάρθα Ξηροφώτου - https://t.co/ylozQo1qGM -

"Αλιεύοντας" την είδηση