Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο ΕΑΚ με Τιτάνες Δράμας οι γυναίκες του Ολυμπιακού
Στο ΕΑΚ με Τιτάνες Δράμας οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Στο ΕΑΚ με Τιτάνες Δράμας οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Την 12 Φεβρουαρίου  και 12.00 στο για το της ΕΟΚ , η πρωτοπόρος και αήττητη γυναικεία ομάδα αγωνίζεται με τη γυναικεία ομάδα των Τιτάνων Δράμας,  με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη συνέχιση του σερί των 14 νικών , ώστε να διατηρήσει το πλεονέκτημα 2 βαθμών από τον Ηρακλή και την Καλαμαριά.

Επιπλέον θέλει να συνεχίσει   τις πολύ καλές εμφανίσεις της , όπως στο τελευταίο αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας  που δεν έδωσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη δυνατότητα στην αντίπαλο να ελπίσει σε κάτι καλύτερο από την όσο το δυνατόν μικρότερη σε έκταση  ήττα , η οποία με τη βοήθεια του διαιτητή περιορίστηκε στους 25 πόντους .

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης ,  ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες προετοιμάζονται εντατικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τραυματισμοί και απουσίες δεν υπάρχουν και αναμένεται ευχάριστος “πονοκέφαλος” για τους προπονητές ενόψει του καταρτισμού της δωδεκάδας  όπου αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι νεαρότερες αθλήτριες .

Οι Τιτάνες Δράμας ήταν η ομάδα , μέχρι τ , με τη χειρότερη φιλοξενία  ,αφού αφενός δεν δέχθηκε αλλαγή ώρας για να υπάρχει άνεση στο αυθημερόν δι των “ερυθρόλευκων” αφετέρου με τα που προκάλεσαν «φίλαθλοί» της , ακόμη και ο φύλακας του γηπέδου , με τη συμ των δύο διαιτητών από Θεσσαλονίκη και του ντόπιου κομισάριου , έστειλαν στην Αθλητική Δικαστή τον προπονητή Μιχάλη Καπουρνιώτη , ο οποίος  μετά την παράθεση αδιάψευστων στοιχείων αθωώθηκε πανηγυρικά .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση