Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στο ΕΑΚ Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Θεσσαλονίκης
Στο ΕΑΚ  Ολυμπιακός Βόλου  – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Στο ΕΑΚ Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ θα διεξαχθεί ο του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών .

Οι “ερυθρόλευκες”, μετά τις έξι συνεχόμενες νίκες τους (εκ των οποίων οι 4 εκτός έδρας), στοχεύουν σε μια ακόμη νίκη επί του ισόβαθμου Ηρακλή Θεσσαλονίκης, προκειμένου να παραμείνουν μόνες πρώτες στη βαθμολογία.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες ετοιμοπόλεμες στη διάθεσή τους, εκτός της σημαντικής απουσίας της Εύης Κυριατζίδου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της.

Η καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας δε και τη στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Επίσης, η ανδρική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα αγωνισθεί στον Αλμυρό με τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, με τις γνωστές απουσίες των Αλεξίου και Λουλούδη (λόγω τραυματισμού) και του Αχριάνη (λόγω ς),
στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου θα βρεθούν σήμερα και οι δύο ομάδες (γυναικών και ανδρών) μαζί με τους τους και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, προκειμένου να παραστούν, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο χορηγός της ομάδας “MΠAXAΡIKO” μαζί με τη γνωστή εταιρεία “HELLMANN'S.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση