Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας
Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας

Στο Australian Open στη Μελβούρνη ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας

Έντονο «άρωμα» Θεσσαλίας έχει το φετινό Australian Open που διεξάγεται στη Μελβούρνη. Μαζί με τον κορυφαίο Λαρισαίο προπονητή του τένις Φοίβο Μιχαλόπουλο και την Τυρναβίτισα αθλήτρια Μικαέλα Λάκη το παρών έδωσε και ο περιφερειακός σύμβουλος και φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ποδοσφαίρου Κώστας Καλαμπάκας μετά από πρόσκληση, στηρίζοντας την προσπάθειά τους.

Στο πλαίσιο του τουρνουά ο κ. Καλαμπάκας είχε συναντήσεις και με τους κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη, στους οποίους δώρισε έμβλημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τιμώντας τους για την προσφορά τους στο άθλημα του τένις.

Παράλληλα συζήτησε μαζί τους τις προοπτικές εξέλιξης του αθλήματος του τένις στην πρώτη αθλητική της χώρας, τη Θεσσαλία. Ο κ. Καλαμπάκας μετέφερε πρόσκληση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού προκειμένου να επισκεφτούν την Λάρισα και τη Θεσσαλία.

«Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να συμμετέχω σε μια ακόμη παγκόσμια διοργάνωση μετά από εκείνες του ποδοσφαίρου με την Εθνική μας ομάδα. Εύχομαι και ελπίζω όλοι οι Έλληνες αθλητές να διακριθούν γιατί γνωρίζω από πολύ κοντά τις προσπάθειες που καταβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η συνεργασία μου με τον Φοίβο Μιχαλόπουλο και τη Μικαέλα Λάκη μου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Έλληνες πρωταθλητές αγωνίζονται για να τιμήσουν πρωτίστως το εθνόσημο.

Η Θεσσαλία και ο Κώστας Αγοραστός προσωπικά δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα του τένις, θέτοντας ως στόχο την δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα επιτρέψουν, αφενός στους Έλληνες αθλητές να πρωταγωνιστήσουν, αφετέρου δε, τη Λάρισα να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενός ακόμη αθλήματος» δηλώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Καλαμπάκας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση