Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η Νίκη Βόλου
Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η Νίκη Βόλου

Στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η Νίκη Βόλου

Ακόμ μι σπουδαία διάκριση σημείωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της ς Βόλου, καθώς πήρε την πρόκριση για τα τελικά του πρωταθλήματος νέων ανδρών με την δεύτερη θέση που κατέλαβε στον όμιλο της ς οπού συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 17 – 18 Μαρτίου.

Η ομάδα της ς θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της. στα τελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι μόλις τρεις αγωνίζονται στο πρωτάθλημα νέων, με το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου να είναι της εφηβικής ομάδας.

Η πρόκριση μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν, καθώς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό της τελευταίας αναμέτρησης οπού αντίπαλος ήταν η ομάδα του Ηλυσιακού, καθώς μέχρι τότε και οι δύο ομάδες μετρούσαν από μια νίκη επί του ΠΑΣ Φοίβου και από μια ήττα από τον .

Στην πρώτη αγωνιστική το 7-1 επι του Φοίβου στην πρώτη περίοδο έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση. Για την ομάδα της Νίκης στο τελικό 14-5 σκόραραν οι: Γλούμης 6 τέρματα, Κοκκινάκης 4, Γκανάτσιος 2 και οι Σαραγγανίδας-Βάτσος από 1.

Στο παιχνίδι απέναντι στο φαβορί του ομίλου παρότι στην πρώτη περίοδο ήταν πολύ ανταγωνιστική δεν κατάφερε να προηγηθεί και στην συνέχεια δεν άντεξε, γνωρίζοντας την ήττα με 15-3, με τους Γλούμη-Γκανάτσιο και Καλλιμόπουλο να πετυχαίνουν από ένα τέρμα.

Στο παιχνίδι πρόκρισης απέναντι στον Ηλυσιακό, η ομάδα της Νίκης ακολουθούσε στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι αθλητές του Δημήτρη Μπλάνα σε καμία περίπτωση δεν παράτησαν τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη στο τέλος της τέταρτης περιόδου. Το εύστοχο πέναλτι του Γλούμη 44'' πριν το τέλος της αναμέτρησης έδωσε το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί την πρόκριση για τα τελικά στην Νίκη Βόλου. Εξαιρετικός ήταν ο τερματοφύλακας Μόσιος, ενώ για τη Νίκη σκόραραν οι: Γλούμης 5 τέρματα, Γκανάτσιος 3, Σαραγγανίδας 1.

 

Η βαθμολογία του ομίλου:

  1. ΠΑΟΚ 9
  2. Νίκη Βόλου 6
  3. Ηλυσιακός 3
  4. ΠΑΣ Φοίβος 0

Εκτός της Νίκης Βόλου και του ΠΑΟΚ την πρόκριση για τα τελικά πήραν οι: Ολυμπιακός, ΑΝΟ ς, ΑΟΠ Φαλήρου, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών.

Η κλήρωση για την τελικά φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών θα διεξαχθεί στις 04/04.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση