Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις κορυφαίες του κόσμου και πάλι η Άννα Κορακάκη
Στις κορυφαίες του κόσμου και πάλι η Άννα Κορακάκη

Στις κορυφαίες του κόσμου και πάλι η Άννα Κορακάκη

Ανάμεσ στις κορυφίες αθλήτριες του κόσμου βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Άννα στο σπουδαιότερο παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς, στο , όπου η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής προκρίθηκε ως πρώτη στον τελικό του αεροβόλου πιστολιού 10μ.

Μάλιστα, «απείλησε» να καταρρίψει το δικό της που πέτυχε πριν από λίγες ήμερες στο παγκόσμιο κύπελλο των (587/600), καθώς βρέθηκε μόλις έναν πόντο κάτω από αυτό (586/600).

Η πρωταθλήτρια μας εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή ημέρα να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα πολύωρα δια και έδειξε ότι εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο.

Στον τελικό ήρθε έκτη, με πρώτη τη χρυσή ολυμπιονίκη του 2004, την Ουκρανή Ολένα Κόστεβιτς.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. ια εμάς μια πρόκριση στον τελικό, στο άθλημά μας, ισοδυναμεί με μετάλλιο. Η επίδοση που έκανε η Άννα στους προκριματικούς είναι εντυπωσιακή και δείχνει ότι είναι σταθερή στις υψηλές επιδόσεις», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής και της αθλήτριας Τάσος Κορακάκης.

Αύριο η μας θα αγωνιστεί στο μεικτό αεροβόλου 10 μ. με τον αδελφό της, Διονύση Κορακάκη, ενώ η αμέσως επόμενη αγωνιστική του «χρυσού» κοριτσιού είναι στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας τον Ιούνιο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση