Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η , όπως και όλα τα σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας, συμμετέχει στον αγώνα κατά του κορωναϊού και #ΜένουμεΣπίτι.

Σε αυτό τον αγώνα που κάνουν όλοι στον αθλητισμό νιώθουν υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού   Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και την διοργανώτρια αρχή της Football League που βρίσκεται δίπλα τους, όχι μόνο στα λόγια αλλά εμπράκτως, ώστε όχι μόνο να μείνουν ασφαλείς αλλά και να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική αιμορραγία που έχει προκύψει για όλα τα με την της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι υπήρξε πρόβλεψη ώστε να ενταχθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως και του Ολυμπιακού, στις επιχειρήσεις που έχουν εργασιών ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στα για την καταβολή των 800 ευρώ στους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμε στην αλλά και η ίδια η ΠΑΕ να επωφεληθεί από τις ειδικές ρυθμίσεις σε ότι αφορά την καταβολή εισφορών κ.ά., κίνηση στην οποία η έχει ήδη προχωρήσει.

Τα δυσκολότερα είναι μπροστά . Με βαθύ αίσθημα ατομικής ευθύνης #ΜένουμεΣπίτι για να βγούμε όλοι μαζί πρωταθλητές από την πανδημία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση