Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Στις επιχειρήσεις που έχουν αναστολή εργασιών η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Η ΠΑΕ , όπως και όλα τα σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας, συμμετέχει στον αγώνα κατά του κορωναϊού και #ΜένουμεΣπίτι.

Σε αυτό τον αγώνα που κάνουν όλοι στον αθλητισμό νιώθουν υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού   Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και την διοργανώτρια αρχή της που βρίσκεται δίπλα τους, όχι μόνο στα λόγια αλλά εμπράκτως, ώστε όχι μόνο να μείνουν ασφαλείς αλλά και να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική αιμορραγία που έχει προκύψει για όλα τα με την της αγωνιστικής δραστηριότητας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι υπήρξε πρόβλεψη ώστε να ενταχθούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως και του Ολυμπιακού, στις που έχουν αναστολή εργασιών ώστε να μπορέσουν να συμπεριληφθούν στα μέτρα για την καταβολή των στους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμε στην ΠΑΕ αλλά και η ίδια η ΠΑΕ να επωφεληθεί από τις ειδικές ρυθμίσεις σε ότι αφορά την καταβολή εισφορών κ.ά., κίνηση στην οποία η ΠΑΕ έχει ήδη προχωρήσει.

Τα δυσκολότερα είναι μπροστά . Με βαθύ αίσθημα ατομικής ευθύνης #ΜένουμεΣπίτι για να βγούμε όλοι μαζί πρωτ από την πανδημία.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση