Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις «Άσπρες Πεταλούδες» ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου
Στις  «Άσπρες Πεταλούδες» ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Στις «Άσπρες Πεταλούδες» ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου

Το Ίδρυμα «» επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ποδοσφαιριστές του καθώς και μέλη του τεχνικού τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να ευχηθούν χρόνια πολλά ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και της έλευσης του νέου έτους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος ξενάγησε τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούνται ενώ δεν παρέλειψαν να δώσουν τα εύσημα σε όλους για την προσπάθεια που γίνεται στο Ίδρυμα το οποίο αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου μίλησαν και μοίρασαν ευχές στους 50 οικότροφους τους οποίους και προσκάλεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά όποιο ποδοσφαιρικό αγώνα επιθυμούν στο της Νεάπολης, ενώ οι οικότροφοι με την σειρά τους ενθουσιάστηκαν με την παρουσία των αθλητών μας στο Ίδρυμα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αθανάσιος Μπακαλιάνος ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού Βόλου για την παρουσία
τους στο Ίδρυμα, η οποία  είναι συνεχή τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την δωρεά της Ολυμπιακός Βόλου η οποία   θα καλύψει τα έξοδα ενός από τα εορταστικά των οικότροφων.

Στην σημερινή επίσκεψη το παρών έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής  Διονύσης Παππάς, ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας  ιάννης Θεοδωρίδης, οι ποδοσφαιριστές Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κόλα Κλεβί και Σεραφείμ Παπαϊωάννου και η υπεύθυνη Τύπου Αλίκη Φωτιάδου.

Υπενθυμίζεται πως το Ίδρυμα ιδρύθηκε το 1970 και σήμερα διαμένουν 50 οικότροφοι απ' όλη την Ελλάδα.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα παιδιών με νοητική υστέρηση, , επιληψία, αυτισμό, εγκεφαλοπάθειες, κινητικές δυσκολίες και αισθητηριακές διαταραχές.

"Αλιεύοντας" την είδηση