Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

 

.Σ. του Ερασιτέχνη του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” κατά τη του την Τετάρτη 16/6/ αποφάσισε τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών το Σάββατο 3/7/ στο Π. Μαγουλάς για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η θητεία του τρέχοντος Δ.Σ. λήγει στις 29/6/.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό Ν. 4726/2020.

Θα υπάρχει ένα ενιαίο χωρισμένο σε τρία τμήματα, στο οποίο θα ψηφίζεται ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Νόμος, θα οριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου , παρουσία του οποίου θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία στον ίδιο χώρο με μοναδικό θέμα την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.

Στις εκλογές δικαίωμα συμμετοχής, έχουν όσα μέλη του συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι 31/6/2021 και όσα πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια τόσο της Γενικής Συνέλευσης, όσο και της εκλογικής διαδικασίας θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για προστασία από τον -19.

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται μόνο πρωτότυπες στα γραφεία του συλλόγου με καταληκτική ημερομηνίας στις 30/6/2021 και 15:00.

Οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν από έκτακτο Δ.Σ. που θα συνεδριάσει στις 30/6/2021.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση