Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Στις 3 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

 

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” κατά τη του την Τετάρτη 16/6/2021 αποφάσισε τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών το Σάββατο 3/7/2021 στο Π. Μαγουλάς για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η θητεία του τρέχοντος Δ.Σ. λήγει στις 29/6/2021.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό Ν. 4726/2020.

Θα υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρισμένο σε τρία τμήματα, στο οποίο θα ψηφίζεται ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Νόμος, θα οριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου δικηγόρος, παρουσία του οποίου θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Η Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών πριν ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία στον ίδιο χώρο με μοναδικό θέμα την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής.

Στις εκλογές δικαίωμα συμμετοχής, έχουν όσα μέλη του συλλόγου είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μέχρι 31/6/2021 και όσα πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια τόσο της Γενικής Συνέλευσης, όσο και της εκλογικής διαδικασίας θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα για προστασία από τον covid-19.

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται μόνο πρωτότυπες στα γραφεία του συλλόγου με καταληκτική ημερομηνίας στις 30/6/2021 και ώρα 15:00.

Οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν από έκτακτο Δ.Σ. που θα συνεδριάσει στις 30/6/2021.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση και συνεργασία Χρ. Τριαντόπουλου με αγρότες στα #Κανάλια για την καλλιέργεια αμυγδάλου… - https://t.co/eVAVy0CXz3 -

  • Άγριο #μακελειό στο #Τέξας με 21 θύματα σε σχολείο #ΗΠΑ #μακελειό #Τέξας - https://t.co/xDFP1wGNWT -

  • Σχολεία: Άρση της μάσκας σε εκπαιδευτικές δομές #ΔημοτικάΣχολεία - https://t.co/cFl0UVCp5K -

"Αλιεύοντας" την είδηση