Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»
Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές στον Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Ενδιαφέρον από χρηματιστηριακή εταιρεία της Αγγλίας για το ποδόσφαιρο

 

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στο Τ Μαγνησίας.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης εκλέχτηκε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ο Δημήτρης Καραγιάννης.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, διάβασε την Έκθεση πεπραγμένων των τμημάτων που ήταν υπογεγραμμένη από έγκριτους ελεγκτές .

Στη συνέχεια, εγκρίθηκαν οι απολογισμοί όλων των τμημάτων με τους εφόρους και μέλη των διοικουσών επιτροπών να παρουσιάζουν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και προχωρώντας σε μίνι απολογισμούς της αγωνιστικής χρονιάς.

Από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν προκύπτει ότι τα τμήματα κάνουν σωστή κι ορθή διαχείριση των οικονομικών τους, σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές επιτυχίες που καταγράφουν.

Ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου, στην οικονομική διαχείριση που γίνεται, μέσω της οποία αποπληρώθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές και πλέον ο έχει και φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ υπάρχουν ρυθμισμένες οφειλές  προς το .

Συνολικά τα του Ερασιτέχνη ανέρχονται σε 224.749 ευρώ, τα έξοδα σε 213.533 ευρώ και υπάρχει αποθεματικό υπόλοιπο 8.488ευρώ.

Ο Στέργιος Φάτσης δήλωσε χαρακτηριστικά «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους. Κάναμε και λάθη, αλλά λειτουργήσαμε ανιδιοτελώς. Θεωρώ ότι περισσότερα είναι τα καλά που κάναμε κι εύχομαι το νέο Δ.Σ. να κάνει λιγότερα  λάθη  από μας και ο σύλλογος να προοδεύσει περισσότερο. Επίσης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του απερχομένου ΔΣ για την συν των 2 τελευταίων ετών.

Όσον αφορά στις εργασίες για την ανακατασκευή του «Παντελής Μαγουλάς», ο Πρόεδρος ενημέρωσε το σώμα, ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, ενώ για το έργο του , παρατηρείται καθυστέρηση λόγω προεκλογικής περιόδου.

 

Ποδόσφαιρο

Στη συνέλευση έγινε αναφορά και στο αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα, όπου ακούστηκαν διάφορες απόψεις.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, εμφανίστηκε ενωτικός, αναγνωρίζοντας την διαχρονική οικονομική συνεισφορά ανθρώπων στο τμήμα.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων «Η Νίκη Βόλου ανήκει στη Ν.Ιωνία και στο κόσμο της. Αυτό το «δώρο» του Ηρακλή, θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», ανακοινώνοντας ότι στις 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για το ποδόσφαιρο και συμπλήρωσε «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ψυχρό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ψυχρή ανώνυμη εταιρεία. Θέλω μέσα από την Γενική Συνέλευση να ξεχαστούν οι όποιες αντιπαραθέσεις. Οι άνθρωποι που βάζουν λεφτά, να κοιτάξουν το καλό της ομάδας».

Στη συνέλευση έγινε γνωστό ότι, εκτός από τα πρόσωπα που έχουν ήδη εκφράσει την πρόθεσή τους να στηρίξουν χρηματοδοτικά την ομάδα, ο κ. Φάτσης, γνωστοποίησε ότι υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος από χρηματιστηριακή εταιρεία της Αγγλίας που ανήκει στον Αλέξανδρο Παπακωνσταντίνου. «Ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι, αλλά εμείς θέλουμε την ομάδα σε χέρια Νικιώτη. Με σύνεση και λογική αυτοί που προτίθεται να βάλουν χρήματα, έχουν το χρονικό περιθώριο να μιλήσουν και να δούμε πως θα πάει η ομάδα μπροστά» τόνισε ο Στέργιος Φάτσης.

Μάλιστα, το λόγο πήρε ο ίδιος ο Αλέξανδρος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος – μεταξύ άλλων- ανέφερε :  «Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δεν έχουμε κάτι να κερδίσουμε. Μας πονά ο . Έχουμε την συνέπεια, τις γνώσεις κι όποιος νομίζει ότι από το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα βγει κερδισμένος κάνει λάθος. Ο Σύλλογος ανήκει σε ΟΛΟΥΣ. Η σωστή διοίκηση θέλει και ομαδικότητα».

Στη συνέλευση ορίστηκαν επίσης, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής Πέτρος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Κουτσούκης και Δημήτρης Καραγιάννης και οι εκλογές αποφασίστηκε να διεξαχθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση