Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στον εκ νέου ορισμό της εκλογικής γενικής συνέλευσης της Eλληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχώρησε η Ε.Ε. της ομοσπονδίας, έπειτα από την ακύρωση της προηγούμενης προκήρυξης, με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω μη τήρησης των διατάξεων του καταστατικού περί εκλογής και συγκρότησης της «εκλογικής επιτροπής».

Η εκλογική .Σ. θα γίνει την Τετάρτη 26/10 στη Γεωργιούπολη Χανίων, ενώ στις 14/10 σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης θα διεξαχθεί η .Σ. από την οποία θα εκλεγεί η «εκλογική » η οποία, όπως προβλέπει ο κώδικας αρχαιρεσιών, που ψηφίστηκε χθες από την Ε.Ε., «έχει την οργάνωση και εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ» και «είναι υπεύθυνη για την ανακήρυξη των υποψηφίων προς εκλογή και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων».

Στη της Ε.Ε. έδωσαν το «παρών» μόλις 11 από τα 19 μέλη (απουσίασαν οι προσκείμενοι στην αντιπολίτευση), ενώ στα γραφεία της ΕΠΟ υπήρχαν περισσότεροι από ό,τι συνήθως άνδρες ιδιωτικής ασφαλείας. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση της Ε.Ε. έγινε τηλεφώνημα στα γραφεία της ΕΠΟ για τοποθέτηση βόμβας.

Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε αντί του . Καραμελίδη ο Χρήστος Καραβασίλης.

• Την απόσυρση της αστυνομίας από τα γήπεδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Στ. Κοντονής μιλώντας στη . «Με τον νέο αθλητικό νόμο, που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες για συζήτηση και ψήφιση, καθιερώνουμε και κάτι άλλο, που ήταν ένα αίτημα όλων των φιλάθλων.

Να αποχωρήσει η από τα γήπεδα και να αναλάβουν οι διοικήσεις των ομάδων την εποπτεία και την ευταξία στους αγωνιστικούς χώρους», υποστήριξε, ενώ αναφερόμενος στην ΕΠΟ είπε: «Καταργήσαμε ένα καθεστώς ασυδοσίας, επαναφέραμε το καθεστώς αυτοδιοίκησης στην ΕΠΟ και δώσαμε τη δυνατότητα στο κράτος να επιβάλλει και και να παίρνει προληπτικά μέτρα».

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ποδηλασία της Νίκης Βόλου έτρεξε για τη “Φλόγα” #ποδηλασίαΝίκηςΒόλου - https://t.co/FE3NdPFOqP -

  • Διανομή προϊόντων #ΤΕΒΑ στα Προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου #ΤΕΒΑ - https://t.co/tpkKe3pY24 -

  • Αλβανός πέταξε σε οικόπεδο στη Σκιάθο σίδερα και ηλεκτρικές συσκευές #ΣυνελήφθηΑλβανός - https://t.co/lMSm9XxmEj -

"Αλιεύοντας" την είδηση