Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στην υψηλότερη θέση της αγωνιστική του πορείας το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Στην υψηλότερη θέση της αγωνιστική του πορείας το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Στην υψηλότερη θέση της αγωνιστική του πορείας το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Με την ολοκλήρωση της αρχικής αξιολόγησης των 338 σωματείων της δύναμης του ΣΕΓΑΣ πανελλαδικά, το τμήμα Στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», βρίσκεται στην 59η θέση της πανελλήνιας κατάταξης.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου σε επίπεδο Θεσσαλίας, βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ στο Νομό Μαγνησίας βρίσκεται στην 1η θέση.

Η κατάταξη αυτή βρίσκει το τμήμα, έπειτα από εννέα χρόνια λειτουργίας στην υψηλότερη θέση της αγωνιστικής του πορείας.

Η πορεία αυτή χαρακτηρίστηκε από σταθερή άνοδο χρόνο με το χρόνο, βασιζόμενη σε αθλητές/αθλήτριες που ωρίμασαν αγωνιστικά μέσα από τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Η κατάταξη αυτή, εκτός από επιτυχία, αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση για τις επόμενες χρονιές, καθώς τόσο η διατήρηση όσο και ή είσοδος στα 50 ισχυρότερα σωματεία της χώρας, είναι ένας ιδιαίτερα απαιτητικός στόχος.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στίβου Δημήτρης Μπατζανός, Τάκης Γιώργος και Χρόνης Βελέντζας και οι προπονητές, συγχαίρουν όλους τους αθλητές κι αθλήτριες που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνταρσία και ζημιές από κρατούμενους στις φυλακές Κασσαβέτειας - https://t.co/iL21JpRSdU -

  • Το ΕΚΒ στο πλευρό των σχολικών καθαριστριών - https://t.co/AhKYzQRNld -

  • O συντονιστής Νικ. Ντίτορας στις επισκέψεις της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στη Λάρισα… - https://t.co/hJ9IpmpsNW -

"Αλιεύοντας" την είδηση