Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στην Πάτρα σε φιλικούς αγώνες η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου
Στην Πάτρα σε φιλικούς αγώνες η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Στην Πάτρα σε φιλικούς αγώνες η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Σε φιλικούς στην Πάτρα, θα βρεθεί το τριήμερο 20 – 22 Απριλίου, η ακαδημία μπάσκετ του με τρία τμήματα (Κ-16  Κ-14  Κ-13).

Το Σάββατο 20 Απριλίου, τα τμήματα της Νίκης Βόλου, θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Γλαύκου Πατρών και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Α1 Προμηθέας – Πανιώνιος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα αντιμετωπίσουν τον Προμηθέα Πατρών που διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο κι από τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας και τη Μ. Δευτέρα 22/4 θα αγωνιστούν με την Ολυμπιάδα Πατρών.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου, θα καταλύσει στο Portorio Hotel και θα την συνοδεύουν οι Χρήστος Αθανασιάδης κι Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι Μάνθος Μπάντελης και Δημήτρης Μανώλης κι ο πρόεδρος της Διοικούσας Μπάμπης Τουτουτζόγλου.

Μέσω των φιλικών παιχνιδιών, οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες, να γνωρίσουν Συλλόγους και δίνεται μεταξύ άλλων, η δυνατότητα να αξιολογηθεί το επίπεδο των ακαδημιών.

Ευχαριστήριες επιστολές της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. προς τη Νίκη Βόλου

Με δύο επιστολές προς τα και βόλεϊ του , η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, εκφράζει τις ευχαριστίες της, για την συνδρομή τους στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο που έγινε στο Βόλο.

Όπως αναφέρεται στις επιστολές που υπογράφουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Καλούδης κι ο Γιώργος : “Αξιότιμοι κύριοι

Διά της παρούσης επιστολής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνδρομή σας, στην αρτιότερη προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, η οποία έλαβε χώρα στις φιλόξενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου.

Εκφράζοντας τόσο τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Α., όσο και τους αθλητές, και συνοδούς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για τη βοήθειά σας, η οποία ήταν άδολη και ουσιαστική.

Η παραχώρηση των ωρών της προπόνησης της ομάδας σας, για την προετοιμασία της Εθνικής μας Ομάδας ήταν πολύ σημαντική.

Σας ευχαριστούμε και προσδοκούμε και σε άλλη μελλοντική ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξαπάτηση πολιτών υπό το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε κρυπτονομίσματα #Bitcoin - https://t.co/swekvZHt9X -

  • Ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου Αργαλαστής #ΛύκειοΑργαλαστής - https://t.co/S8qtMYHE2I -

  • Πανηγύρεις Αγίας Παρασκευής #ενορίαΑγίαςΠαρασκευής - https://t.co/FdFdhi4XWB -

"Αλιεύοντας" την είδηση