Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στην ομάδα Παίδων της ΑΕΚ ο 15χρονος Παναγιώτης Σπανόπουλος της ΑΕΔΒ
Στην ομάδα Παίδων της ΑΕΚ ο 15χρονος Παναγιώτης Σπανόπουλος της ΑΕΔΒ

Στην ομάδα Παίδων της ΑΕΚ ο 15χρονος Παναγιώτης Σπανόπουλος της ΑΕΔΒ

Στην ομάδα Παίδων της ΑΕΚ θα αγωνίζεται στο εξής ο 15χρονος Παναγιώτης Σπανόπουλος της ΑΕΔΒ, απ’ όπου τον απέκτησε η ΑΕΚ, σύμφωνα με την της ομάδας του Διμηνίου.

Αναλυτικά η έχει ως εξής:

«H ομάδα μας, Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, ολοκλήρωσε τη -μεταγραφή του φέρελπι νεαρού αθλητή μας Παναγιώτη Σπανόπουλου στην ΚΑΕ .Ε.Κ. Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος αγωνίστηκε στην ΑΕΒΔ από το 2010, όταν ξεκίνησε το μπάσκετ.

Σήμερα είναι 15 ετών και βλέπει ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Είναι το ξεκίνημα του ταξιδιού του νεαρού αθλητή (όχι πια ΜΑΣ), στον χώρο του επαγγελματικού μπάσκετ.

Η ομάδα μας, ΑΕΒΔ, καταρχήν τον συγχαίρει και του εύχεται μόνο επιτυχία.

Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος, έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά κλιμάκια του μπάσκετ, τα τελευταία 2 χρόνια, και φέτος συμμετείχε και στην προετοιμασία της προ-Εθνικής ομάδας των Παίδων. Η επομένη χρονιά θα είναι σίγουρα δική του, δεδομένου του γεγονότος ότι και το 2016 θα αγωνίζεται στην κατηγορία των Παίδων. Η για το σύλλογο της ΑΕΒΔ ήταν δύσκολη, μιας και για τον Παναγιώτη έδειξαν ενδιαφέρον, άλλες 4 ομάδες, της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Όμως, δεδομένης της συνεργασίας-επικοινωνίας της οικογενείας του αθλητή και της διοίκησης της ομάδας (Σ. Κατσαφούρης-Κ. Μπανιάς), πάρθηκε η καλύτερη αμοιβαία επωφελής για το μέλλον του Παναγιώτη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Π. Σπανόπουλου, για την στάση και την υπομονή που είχε, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας και φυσικά την εμπιστοσύνη που επέδειξε στην ΑΕΒΔ, ότι θα φέρει εις πέρας την μεταγραφή- του Παναγιώτη, όπως και έγινε.

Σημαντική ήταν και η συμβολή της ΚΑΕ ΑΕΚ, δια των εκπρόσωπων της κ.κ. Σ. Δουβή (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΑΕΚ) και Ν. Αποστολίδη (υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΕΚ), οι οποίοι βρεθήκαν στο Βόλο για να συζητήσουν και να δώσουν το στίγμα και τη διάθεση να εντάξουν τον νεαρό Παναγιώτη στην ομάδα της ΑΕΚ.

Οι συνομιλίες συνεχίστηκαν επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες γεγονός που έδειξε το ειλικρινές ενδιαφέρον της Ένωσης για τον αθλητή της ΑΕΒΔ.

Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ, μόλις άρχισε και φυσικά θα αποδώσει καρπούς και για τον Παναγιώτη αλλά και για άλλους νέους οι οποίοι θα βρεθούν στο επίπεδο, όπου μια ομάδα όπως η ΚΑΕ ΑΕΚ, μπορεί να τους προσφέρει ένα μέλλον γεμάτο μόρφωση, επιτυχία και επαγγελματικές απολαβές, όταν φυσικά ενηλικιωθούν».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση