Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στην κορυφή το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου
Στην κορυφή το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Στην κορυφή το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου

Η της αθλητικής κανονικότητας της περασμένης χρονιάς, σηματοδότησε και την της αξιολόγησης των σωματείων του στίβου της χώρας.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ, έβαλε τη της άκρως επιτυχημένης πορείας του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το τμήμα στίβου του Συλλόγου, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της λειτουργίας του κατετάγη στην πρώτη 50άδα (θέση 48) σε σύνολο 256 σωματείων της χώρας, γεγονός το οποίο το κατατάσσει στα κορυφαία πανελληνίως.

Ακόμη ένα ρεκόρ για το τμήμα, είναι η τρίτη θέση σε επίπεδο περιφέρειας, κοντά σε παραδοσιακά ισχυρούς συλλόγους όπως ο Πελασγός Λάρισας, ενώ σε επίπεδο Μαγνησίας, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου έχει εδραιώσει την πρώτη θέση και κάτι που αρμόζει στη διαχρονική αγωνιστική παρουσία του συλλόγου, έχοντας μάλιστα μεγάλη διαφορά από τον επόμενο.

Όπως δήλωσε ο έφορος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης:  «Επιτυχίες όπως αυτές, αποτελούν την κινητήριο για να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε μέσα από ισχυρούς δεσμούς διοίκησης, προπονητών, ακαδημιών και σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, τη σωστή διαπαιδαγώγηση των αθλητών μας. Να βάλουμε τη δική μας στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με τις αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις. Συνεχίζουμε δυνατά, θέτοντας τον πήχη των επιτυχιών ακόμη υψηλότερα».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση