Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στην κορυφή της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα
Στην κορυφή της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Στην κορυφή της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα

Εντός Ισπνικών συνόρων θ παραμείνει το τρόπαιο του , αφού η έγινε το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα που διαδέχεται την Ρεάλ ς στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε κέρδισαν με σκορ 3-1 την ιουβέντους δείχνοντας από νωρίς πως δεν είχε σκοπό να αφήσει τους Ιταλούς να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά της, αφού κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με σουτ του Ράκιτιτς από το ύψος του πέναλτι.

Οι Καταλανοί ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι σε όλο το πρώτο ημίχρονο και ήταν άτυχοι επειδή βρέθηκε απέναντί τους ο εκπληκτικός -ακόμα και στα 37 του χρόνια- Μπουφόν, αφού ο goalkeeper της ιουβέντους κατάφερε να κρατήσει το ημίχρονο στο 1-0 με εκπληκτικές επεμβάσεις. Η Γιουβέντους συνολικά κατάφερε να σταθεί κάπως καλύτερα στον αγώνα μετά τα μέσα περίπου του πρώτου μέρους, όμως και πάλι δεν έδειχνε ικανή να ανησυχήσει τον Μέσι και την παρέα του.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν έπεσε καθόλου, αφού η θέλησε να διασφαλίσει το υπέρ της σκορ και κυνήγησε το γκολ.

Όμως ο Μπουφόν ήταν ακόμα «ζεστός», σε το σκορ στο 1-0 και έτσι ο κανόνας που θέλει την ομάδα που χάνει τις ευκαιρίες να δέχεται το γκολ, επαληθεύτηκε για μια ακόμα φορά στο 54ο λεπτό.

Τότε ο Τέβεζ βρέθηκε απέναντι στον Τερ Στέγκεν που κατάφερε να διώξει την μπάλα στο σουτ του Αργεντινού επιθετικού, όμως ο Μοράτα πρόλαβε να πάει πρώτος στην μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Ο Λουίς Σουάρεζ στο 65′ έκανε το 2-1 και επανέφερε τον αγώνα στα της «Μπάρτσα» η οποία συνέχισε να ελέγχει την εξέλιξη του ματς.

Ο Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις κατάφερε να ολοκληρώσει τον θρίαμβο πετυχαίνοντας το 3-1.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση