Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς
Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς

Για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί στην 12-13 Ιουνίου 2021, θα συμμετέχει ο αθλητής στίβου (400 μ.εμπ.) του .Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Χρήστος Γκαράς.

Η συμμετοχή του Χρήστου Γκαρά, δικαιώνει τις προσπάθειες τις δικές του και του προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα και αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο και την πόλη.

Ο προπονητής του αθλητή Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε: “Το να φοράει αθλητής σου το εθνόσημο αποτελεί μεγάλα τιμή και των προσπαθειών που έχει έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, στο πλευρό του τμήματος, των αθλητών και των προπονητών, βρίσκονταν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, καλύπτοντας οικονομικά όλες τις αποστολές και ανάγκες του τμήματος. Καλή επιτυχία στην εθνική αποστολή και σε όλους τους αθλητές που πέτυχαν υψηλές αποδόσεις”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης επισήμανε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα. Ο Σύλλογος με μεθοδικότητα και προγραμματισμό συνεχίζει την ανοδική του πορεία, διαπλάθοντας αθλητές με ήθος και ιδανικά. Καλή επιτυχία στον αθλητή μας και σε όλη την ελληνική αποστολή”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση