Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς
Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας ο Χρήστος Γκαράς

Για το Κ20 στην Κωνσταντινούπολη

Στην της εθνικής ομάδας για το Κ20 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 12-13 Ιουνίου , θα συμμετέχει ο στίβου (400 μ.εμπ.) του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” .

Η συμμετοχή του Χρήστου Γκαρά, δικαιώνει τις προσπάθειες τις δικές του και του προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα και αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο και την πόλη.

Ο προπονητής του αθλητή Αποστόλης Βλαχάβας ανέφερε: “Το να φοράει σου το αποτελεί μεγάλα τιμή και δικαίωση των προσπαθειών που έχει έχει καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, στο πλευρό του τμήματος, των αθλητών και των προπονητών, βρίσκονταν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης, καλύπτοντας οικονομικά όλες τις αποστολές και ανάγκες του τμήματος. Καλή στην εθνική και σε όλους τους αθλητές που πέτυχαν υψηλές αποδόσεις”.

Ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης επισήμανε: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο Γκαρά και στον προπονητή του Αποστόλη Βλαχάβα. Ο με μεθοδικότητα και προγραμματισμό συνεχίζει την ανοδική του πορεία, διαπλάθοντας αθλητές με ήθος και ιδανικά. Καλή στον αθλητή μας και σε όλη την ελληνική αποστολή”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση