Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου
Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου

Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου

Στη Β’ Εθνική κατηγορία, αποφασίστηκε να δηλωθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η σχετική απόφαση, ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στις 27 Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν ο προπονητής του τμήματος Νίκος Κωνσταντέλιας κι ο έφορος  Ηρακλής Κοσκινάς.

Μετά από διεξοδική συζήτηση των μελών στο Δ.Σ. επιλέχθηκε η συγκεκριμένη κατηγορία για να μην επιβαρυνθεί η με υπέρογκα έξοδα και δαπάνες, στο πλαίσιο εξυγίανσης.

Να σημειωθεί ότι η 28η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης κατηγορίας στην Ομοσπονδία.

Επίσης θα δηλωθεί συμμετοχή σε ηλικιακά πρωταθλήματα κι αν οι αθλητές του τμήματος πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, το τμήμα θα συμμετέχει κανονικά.

Σε ότι αφορά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, για συνεργασία με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, παραχώρηση παικτών από το εν λόγω σύλλογο, διευκρινίζεται ότι, υπήρχε συνεργασία μεταξύ των δύο Συλλόγων σε επίπεδο στίβου, συνεργασία που επεκτείνεται στο τμήμα Υδατοσφαίρισης και στο άμεσο μέλλον σε όλα τα τμήματα.

Ο σύλλογος της Ηλιούπολης είναι ένας ιστορικός σύλλογος που δραστηριοποιείται σε όλα τα αθλήματα με μεγάλο αριθμό αθλητών.

Τέλος, καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Συλλόγου της Νίκης Βόλου, τη Δευτέρα 1/10/2018 και ώρα 20:30 στο στα γραφεία του συλλόγου, για ενημέρωση και  προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Εγγραφές για το τμήμα πόλο καθημερινά στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Στο τμήμα μπορούν να εγγραφούν και κορίτσια τα οποία επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης, δίπλα σε ικανούς κι έμπειρους προπονητές.

Πληροφορίες: Βάσια 4-8 το απόγευμα.

Επίσης για εγγραφές και στη τηλ. 6936206096 (Κωνσταντέλιας Νίκος) και 6971701883 (Κοσκινάς Ηρακλής).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση