Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου
Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου

Στη Β’ Εθνική το πόλο της Νίκης Βόλου

Στη Β' κατηγορία, αποφασίστηκε να δηλωθεί η ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η σχετική απόφαση, ελήφθη στην έκτακτη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου στις 27 Σεπτεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν ο προπονητής του τμήματος Νίκος Κωνσταντέλιας κι ο έφορος  Ηρακλής Κονάς.

Μετά από διεξοδική συζήτηση των μελών στο Δ.Σ. επιλέχθηκε η συγκεκριμένη κατηγορία για να μην επιβαρυνθεί η Ερασιτεχνική με υπέρογκα έξοδα και δαπάνες, στο πλαίσιο εξυγίανσης.

Να σημειωθεί ότι η 28η Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης κατηγορίας στην Ομοσπονδία.

Επίσης θα δηλωθεί συμμετοχή σε ηλικιακά πρωταθλήματα κι αν οι του τμήματος πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, το τμήμα θα συμμετέχει κανονικά.

Σε ότι αφορά δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, για με τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, παραχώρηση παικτών από το εν λόγω σύλλογο, διευκρινίζεται ότι, υπήρχε μεταξύ των δύο Συλλόγων σε επίπεδο στίβου, συνεργασία που επεκτείνεται στο τμήμα Υδατοσφαίρισης και στο άμεσο μέλλον σε όλα τα τμήματα.

Ο σύλλογος της Ηλιούπολης είναι ένας ιστορικός σύλλογος που δραστηριοποιείται σε όλα τα αθλήματα με μεγάλο αριθμό αθλητών.

Τέλος, καλούνται όλοι οι γονείς των παιδιών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Συλλόγου της Νίκης Βόλου, τη Δευτέρα 1/10/2018 και ώρα 20:30 στο στα γραφεία του συλλόγου, για ενημέρωση και  προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Εγγραφές για το τμήμα πόλο καθημερινά στο κολυμβητήριο της ς.

Στο τμήμα μπορούν να εγγραφούν και κορίτσια τα οποία επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης, δίπλα σε ικανούς κι έμπειρους προπονητές.

Πληροφορίες: Βάσια 4-8 το απόγευμα.

Επίσης για και μεταγραφές στη τηλ. 6936206096 (Κωνσταντέλιας Νίκος) και 6971701883 (Κονάς Ηρακλής).

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση