Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων αθλητικών εκδήλωση στη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων αθλητικών εκδήλωση στη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη συνδιοργάνωση τριών μεγάλων αθλητικών εκδήλωση στη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

 

 

Το “ φως” για τη συμμετοχή της Περιφέρειας ς στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών οργανώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων «άναψε» το Περιφερειακό Συμβούλιο στην εισήγηση του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας αναμένεται να φιλοξενήσει  το « WORLD LEAGUE 2019 που θα πραγματοποιηθεί  τον Σεπτέμβριο στα του Παγασητικού στο Βόλο» σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου και με το υμναστικό Σύλλογο Βόλου «Η ΝΙΚΗ», το 10ο International Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί  στη Σκιάθο τον Ιούλιο σε συνεργασία με το υμναστικό Σύλλογο Kanku Kyokushin Καράτε Βόλου και  την 39η ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί  στο τον Σεπτέμβριο σε συνεργασία με τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου.

«Μέσα από τη συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους, τους δήμους και τους , καταφέραμε η Περιφέρεια ς να είναι η πρώτη αθλητική Περιφέρεια στη χώρα. Με μία σειρά επιτυχημένων διοργανώσεων, με παγκόσμια πρωταθλήματα, με πανελλήνιους αγώνες και εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, βάλαμε τη Θεσσαλία μπροστά και μεγαλώσαμε το κίνημα στην περιοχή. Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε ενεργά στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην περιφέρεια μας» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση