Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στη Σκιάθο το 22ο Διεθνές Summer Camp του Ελληνικού Shinkyokushinkai
Στη Σκιάθο το 22ο Διεθνές Summer Camp του Ελληνικού Shinkyokushinkai

Στη Σκιάθο το 22ο Διεθνές Summer Camp του Ελληνικού Shinkyokushinkai

Μετά από 3 χρόνια απουσίας από το νησί των Σποράδων, το Διεθνές Summer Camp της Ελληνικής Ένωσης επέστρεψε στο πανέμορφο και για 22η χρονιά διοργανώθηκε από την Τετάρτη 3 Ιουλίου έως την Κυριακή 7 Ιουλίου στην περιοχή Κουκουναριές στο Ξενοδοχείο Golden Beach.
Στο εν λόγω σεμινάριο στο οποίο συνδιοργανωτής ήταν η και Β.Σποράδων, συμμετείχαν 35 αθλητές και εκπαιδευτών από την Αγγλία, Γαλλία και , ενώ θα είχε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία αν δεν είχαν ακυρωθεί οι συμμετοχές 15 εκπαιδευτών-αθλητών από το Νεπάλ και 8 εκπαιδευτών από το Πακιστάν λόγω μη διάθεσης της Βίζας από την Ελληνική Πρεσβεία.
Επίσης εκπαιδευτές από την Κρήτη και την Ρόδο ακύρωσαν την συμμετοχή τους λόγω των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Η άψογη οργάνωση του σεμιναρίου, η καθημερινή 4ωρη εκπαίδευση με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ξεχωριστό και ποικίλο αλλά και η προσοχή και το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων, είχαν σαν την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.
Η πρωινή εξάσκηση στην παραλία των Κουκουναριών με την χρυσή άμμο και η απογευματινή στο διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου “Golden Beach” ήταν απόλαυση για όλους τους εκπαιδευτές και αθλητές, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εμπλούτισαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.
Ο μεγάλος κορυφαίος δάσκαλος Shihan Cyril Andrews 6ο Dan, εκπρόσωπος του Βρετανικού αλλά και οι δύο δάσκαλοι Shihan Γιώργος Κοσμίδης, αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού 5o Dan και ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης Branch Chief Βορείου Ελλάδος 5o Dan, δίδαξαν ακούραστα συμμετέχοντας δυναμικά ΚΑΤΑ, ΚΙΗΟΝ,ΙDO GEIKO-KOYMITE παρουσιάζοντας με πλήρη ανάλυση και επεξήγηση BUNKAI ανεβάζοντας ψηλά το τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο γνώσεων όλων των εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δύο Έλληνες δάσκαλοι είναι απόλυτα ενεργοί και μάχιμοι και συμμετέχουν στα ΚΟΥΜΙΤΕ, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους νεώτερους εκπαιδευτές.
Τον άγγλο δάσκαλο συνόδευσαν οι δυο βοηθοί του Sensei John Heath και ο Sensei Owen Betley.
Από την Γαλλία την διοργάνωση τίμησε ο Branch Chief Sebastien Vanroyen,ένας από τους κορυφαίους πρωταθλητές της Ευρώπης.
Την ελληνική Ένωση Shinkyokushinkai εκπροσώπησαν ο Sensei Παπαγιαννίδης Φίλιππος,ο Sensei Γιάννης Κρίσιλας,η Sensei Βίκυ Κοσμίδου,ο senpai Παπαδόπουλος Γρηγόριος, ο Senpai Ποζαπαλίδης , ο Senpai Μαυρόπουλος Γεώργιος, ο Senpai Σιούρας Βίκτωρας, καθώς και αθλητές από τους συλλόγους της Ένωσης.
Στην διάρκεια του Camp έγιναν εξετάσεις προαγωγής βαθμών, όπου με επιτυχία πέρασε και προήχθη στο 1ου KYU ο αθλητής από την του Sensei Τσιάρα Δημήτρη ο Senpai Γάγιας Γεώργιος.
Την τελευταία βραδιά, έγινε το καθιερωμένο Sayonara Party μια μικρή λιτή εκδήλωση όπου απονεμήθηκαν τα πτυχία συμμετοχής, αναμνηστικές πλακέτες, αναμνηστικά μετάλλια στους προσκεκλημένους εκπαιδευτές ενώ παραδόθηκαν και τα επίσημα ιαπωνικά διπλώματα και οι γνήσιες χρυσοκέντητες μαύρες ζώνες στους αθλητές και αθλήτριες που έδωσαν εξετάσεις στο Winter Camp. Μεταξύ των οποίων στο 3ο Dan η Sensei Βίκυ Κοσμιίδου,ο Sensei Γιάννης Κρίσιλας, και στο 1ο dan οι Senpai Δημητρίου Αναστασία, Ανδρεανίδου Μπέλλα και Αγαθουλέσης Θεόδωρος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Γιώργος Κοσμίδης αφού ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή και παρουσία τους επισήμανε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την επίσκεψη και συμμετοχή του προέδρου της παγκόσμιας οργάνωσης WKO Shihan Kenzi Midori στο 23o Summer Camp το 2020 στην Σκιάθο, το οποίο θα έχει Ευρωπαϊκό χαρακτήρα και θα συμμετέχουν μεγάλος αριθμός αθλητών και εκπαιδευτών από όλη την Ευρώπη και Ιαπωνία.
Η Ένωση εκπαιδευτών του ελληνικού Shinkyokushinkai, ο διοργανωτής Shihan Γιώργος Κοσμίδης, ο Βranch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης και η βασική υπεύθυνη της διοργάνωσης Sensei Βίκυ Κοσμίδου, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν.
Επίσης  τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους, την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης,  ο  Παύλος Μαλινδρέτος, πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας και  ο  ειδικός παθολόγος Σωτηρόπουλο Αθανάσιο.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο αρχείο αιτήσεις για 4 Αιολικούς Σταθμούς στον ορεινό όγκο Ασπροποτάμου Τρικάλων και Πύλης… - https://t.co/Iu9OMUOjBj -

  • Τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών Βόλου - https://t.co/HfS6KwzSBU -

  • Eπέστρεψε στον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ο Αλέκος Βοσνιάδης - https://t.co/zFpbDfShSc -

"Αλιεύοντας" την είδηση