Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Καυκούλας
Στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Καυκούλας

Στη Νίκη Βόλου ο Παναγιώτης Καυκούλας

 

Μέλος της ς της Νίκης Βόλου είναι πλέον, ο Παναγιώτης Καυκούλας.

Ο Παναγιώτης ξεκίνησε σε ηλικία 10 ετών από τις ακαδημίες του Συλλόγου ΑΤΛΑΣ ΒΟΛΟΥ. Είναι δρομικών εμποδίων και άλτης μήκους κι έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες σε πανελλήνια πρωταθλήματα στην Κ16.

Ο θα προπονείται με τον προπονητή Αποστόλη Βλαχάβα.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του “Η ΝΙΚΗ” Γιώργος Τάκης σε ανέφερε μεταξύ άλλων “Καλωσορίζουμε έναν σπουδαίο και ταλαντούχο αθλητή που προέρχεται από αθλητική οικογένεια κι αναδείχθηκε μέσα από τη σοβαρή δουλειά των ακαδημιών του Συλλόγου ΑΤΛΑΣ ΒΟΛΟΥ. Είναι μια σημαντική προσθήκη για τον Σύλλογο σε μια απαιτητική κατηγορία, όπως η Κ18.  Του ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχημένη που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα. Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Συλλόγου ΑΤΛΑΣ ΒΟΛΟΥ για την συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του αθλητή”.

 

Τεράστια νίκη του Χρήστου Παρασκευά στον 8ο Δρόμο Αθανάτων

Ο αθλητής της Νίκης Βόλου Χρήστος Παρασκευάς ήταν ο νικητής του 8ου Δρόμου Αθανάτων, απόστασης 142 χλμ., με εκκίνηση το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 από την Τρίπολη και τερματισμό την Κυριακή στην .

Ο αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 12 ώρες, 12 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και τρίτο αθλητή οι οποίοι τερμάτισαν τον αγώνα σε 14 ώρες. Στον αγώνα των 142χλμ. ξεκίνησαν 121 αθλητές από τους οποίους εγκατέλειψαν οι 26.

Όλος ο αγώνας ήταν επί ασφάλτινης διαδρομής και συνέδεε τους τέσσερις αθάνατους ήρωες (Κολοκοτρώνη, Λεωνίδα, Κων/νο Παλαιολόγο, Παπαφλέσσα) και από τους οποίους τα αγάλματα περνούσαν οι δρομείς στις αντίστοιχες (Τρίπολη – Σπάρτη – Μυστράς – ). Φέτος ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν αφιερωμένος στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κριτήριο για την συμμετοχή σε κλήρωση για τον αγώνα ΄΄Σπάρταθλον΄΄ εφόσον τερματίσει κάποιος μέχρι τις 17ώρες, ο οποίος είναι και ο στόχος του Χρήστου Παρασκευά.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, Γιώργος Τάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον αθλητή κι όπως δήλωσε «Είμαστε κοντά στον Χρήστο στην μεγάλη προσπάθεια και στους δύσκολους αγώνες που συμμετέχει.

Ο στόχος μας είναι να συμμετέχει στο επόμενο Σπάρταθλο κι έχουμε δημιουργήσει ένα τμήμα υποστήριξης του αθλητή για την επίτευξη του μεγάλου του στόχου. Πολλά συγχαρητήρια στον Χρήστο. Μας κάνει υπερήφα ως τμήμα και ως σύλλογο».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση