Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη μνήμη του Θανάση Βήττα το φιλικό Ολυμπιακού- ΑΕΛ
Στη μνήμη του Θανάση Βήττα το φιλικό Ολυμπιακού- ΑΕΛ

Στη μνήμη του Θανάση Βήττα το φιλικό Ολυμπιακού- ΑΕΛ

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού ποδοσφαιριστή της ΘΑΝΑΣΗ ΒΗΤΤΑ το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.15 στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα μέσω της οικογένειάς του.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της και παράλληλα να τιμήσουν όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα της ομάδας.

Οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ, η διοίκηση του ανακοινώνει στους φιλάθλους τις οδηγίες εισόδου για το παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου , στις 18:15, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

-Τιμή εισόδου: 7€

-υναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται ν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζο ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζο, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου, κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Δεν θα διατεθεί κερκίδα για οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς ενώ η διάθεση τους συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 17:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση