Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου
Στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

Στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν στις 4 Ιουλίου από την ημέρα που ο Δημήτρης Κοντογιάννης έφυγε από τη ζωή. Ιδρυτικό στέλεχος, πρώην πρόεδρος, δρομέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, τίμησε το άθλημα και τον σύλλογο μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του και άφησε τεράστια παρακαταθήκη σε όλους μας, δρομείς και μη. Αξιομνημόνευτο θα μείνει το ήθος του, η εργατικότητα, η μετάδοση του αθλητικού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθαι που μετέφερε σε όλο τον κόσμο. Στη μνήμη του θα είναι αφιερωμένος ο 5ος 2020 και το μετάλλιο που θα λάβουν οι 2.500 συμμετέχοντες θα φέρει ανάγλυφα την εικόνα του. Οι συμμετοχές των δρομέων του ΣΔΥΒ στους αγώνες αυτής της βδομάδας αφιερώθηκαν στη μνήμη του Δημήτρη Κοντογιάννη.

Στο Mamali Trail Run στη Βερδικούσια Λάρισας έτρεξε το Σάββατο το πρωί ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου.

Ο αγώνας ήταν απόστασης 10 χιλιομέτρων, και ο Ζήσης Τσουρέλης κατέλαβε την 3η θέση στη γενική κατάταξη. Η Χριστίνα Χατζηγιαννίδου τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες χέρι-χέρι μαζί με τη Σοφία Κρίκου από τον ΣΜΝ Λάρισας. Από τον σύλλογο έτρεξαν επίσης στον αγώνα οι Τόλης Κουτσουμπές (5ος), Παντελής Ζήσης, Σπύρος Τρύφωνος, Ευμορφία Ντόβα.

Δύο δρομείς του ΣΔΥΒ, ο Αμβρόσιος Δημητριάδης και η Βάσω Τασιώνη αγωνίστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στον 4ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Καρυδίτσας Κοζάνης, αποστάσεων 5 και 10 χιλιομέτρων. Οι χρόνοι τους αντίστοιχα 26.36 (5χλμ) και 1.02.05 (10χλμ).

Μια βδομάδα πριν, μεγάλος νικητής στο 7ο Poikilo Night Trail 2019 που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου στο Ποικίλο Όρος, αναδείχθηκε ο Χρήστος Αγνουσιώτης. Ο ορεινός αυτός αγώνας ήταν απόστασης 10 χιλιομέτρων και ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου τερμάτισε σε χρόνο 41'53, με διαφορά μεγαλύτερη των 2 λεπτών από τους επόμενους αθλητές. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα γίνονται στο 5ο Δημοτικό Πετρούπολης Αττικής στην πλατεία Πανοράματος έναντι του Άλσους Αγίου Δημητρίου.

Εκδρομή αυτό το Σάββατο στη

Οι οργανωμένες εκδρομές και αποστολές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου συνεχίζονται και στη . Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουλίου θα γίνει το 1ο Stylida City Race με αποστάσεις 10 και 3 χιλιόμετρα, και ποσό συμμετοχής 10 και 5 ευρώ αντίστοιχα (παιδικός αγώνας δωρεάν). Οι συνεχίζονται στο Aspirina Δημητριάδος 160, όπως και η κράτηση για το (ποσό 10 ευρώ ανά άτομο). Την αποστολή μπορούν να ακολουθήσουν και συγγενείς – φίλοι που δεν θα τρέξουν. Η αναχώρηση του υ ορίστηκε για το Σάββατο το απόγευμα στις 16.00 έξω από το .

Το Σαββατοκύριακο δρομείς του ΣΔΥΒ θα τρέξουν στον “8ο Faethon Olympus Marathon 2019 – Απόστολος Τσουρέκας” με αφετηρία τον Κοκκινοπηλό Ελασσόνας, ενώ την Κυριακή αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν στον 9ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος Ξηρολιβάδου Ημαθίας.

Τέλος, οι συνεχίζονται και για τους εξής αγώνες:

8o Skiathos Trail Run 2019 Στα μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 22 Σεπτεμβρίου. Ημιμαραθώνιος και 10 χιλιόμετρα (ποσό συμμετοχής 10 ευρώ για κάθε αγώνα), παιδικοί αγώνες δωρεάν. Λήξη εγγραφών 17/9. Θα οργανωθεί εκδρομή από τον ΣΔΥ Βόλου.

13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 21-22 Σεπτεμβρίου. Διήμερη εκδρομή με λεωφορείο. Αποστάσεις 30, 10 και 5 χιλιόμετρα με ποσό συμμετοχής αντίστοιχα 12, 10 και 8 ευρώ.

Με 150 δρομείς ο ΣΔΥ Βόλου θα συμμετέχει στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας στις 9 και 10 Νοεμβρίου. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν, και ο σύλλογος λόγω της τεράστιας ζήτησης κρατά λίστα αναμονής για θέσεις που θα πιθανό να υπάρξουν στο προσεχές διάστημα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση