Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη “μάχη” του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναίκες και άνδρες του Ολυμπιακού
Στη “μάχη” του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναίκες και άνδρες του Ολυμπιακού

Στη “μάχη” του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναίκες και άνδρες του Ολυμπιακού

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ Αλμυρού για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ.

Ήδη μετά από μια κοπιαστική προετοιμασία, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά, στο του Βόλου και στο κλειστό Γυμναστήριο, ήλθε η ώρα, ο Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συν του Κώστας Καραγιώργης να τεστάρουν τις δυνατότητες της ομάδας.

Όλοι οι παίκτες, πλην του Δημήτρη Καραθάνου, ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι στη διάθεση του προπονητή και προκαλούν ένα ευχάριστο πονοκέφαλο για την κατάρτιση της δωδεκάδας.

Την στις 14.00, στο ΕΑΚ Βόλου, παίρνει τη σκυτάλη η γυναικεία ομάδα, η οποία θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για την Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών με αντίπαλο την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 12.00 αλλά μετά από αίτημα της φιλοξενούμενης ομάδας , στο οποίο συναίνεσε η ομάδα του Ολυμπιακού η ώρα του αγώνα άλλαξε.

Από τον αγώνα θα λείπει, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και την ομάδα θα κοουτσάρει ο συν του Μάριος Μπορίνος στη διάθεση του οποίου βρίσκονται όλες οι αθλήτριες, παλιές και νέες.

Τη Τετάρτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην Άλλη Μεριά, διοργανώθηκε μπάρμπεκιου και για τις δύο αγωνιστικές ομάδες, με την παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών, των προπονητών τους, των μελών της Διοικούσας Επιτροπής και της Διοίκησης του , ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δυο ομάδων, σε εξαιρετικό , με πολύ κέφι και μεγάλη αισιοδοξία για την αθλητική περίοδο 2016-17 .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν και στα δύο τμήματα και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των αθλητριών και αθλητών ενόψει των μαραθωνίων των πρωταθλημάτων τους, δείχνοντας έτσι τη δυναμική του Συλλόγου, στέλνοντας το μήνυμα ότι για τον Ολυμπιακό, των 80 χρόνων ιστορίας, είναι μικρές οι κατηγορίες που αγωνίζεται.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση