Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη “μάχη” ρίχνονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού
Στη “μάχη” ρίχνονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού

Στη “μάχη” ρίχνονται οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού

 

   Με τους αγώνες   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ για το πρωτάθλημα της γυναικών και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΝΑΛΗΨΗ για το πρωτάθλημα ανδρών  συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου .

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την 22 Νοεμβρίου 2015 και 17. 00 στο , αποδεχόμενη το  αίτημα της ομάδας της Δράμας  για αλλαγή ς , λόγω απόστασης και παρά τα τεράστια προβλήματα ασθενειών και τραυματισμών που αντιμετωπίζει , θέλει  να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών και να εκμεταλλευτεί τα δυο συνεχή παιχνίδια που έχει στην έδρα της ( 29/11/2015 με ΠΥΛΑΙΑ) ώστε να αναρριχηθεί στον πίνακα της βαθμολογίας ενώ παράλληλα να συνεχίσει την ομαλή ένταξη των νεαρών αθλητριών που έχει στις τάξεις της και που αποτελούν το αύριο του Συλλόγου  .
 

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί  την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στο με την ομάδα της Ανάληψης στο πρώτο τοπικό ντέρμπι , από την έναρξη του πρωταθλήματος , θέλοντας αφενός να συνεχίσει παίζοντας όμορφο μπάσκετ αφετέρου να  διευρύνει τις συνεχείς νίκες της και να κρατήσει το αήττητο της παραμένοντας επικεφαλής του ομίλου της .

Η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας  , που θα αποτελέσει αφενός κίνητρο για τις αθλήτριες και τους αθλητές  , αφετέρου θα βοηθήσουν  και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής , με την οικονομική τους ενίσχυση , προκειμένου να ανταπεξέρχονται στις οικονομικές ανάγκες λειτουργίας και συντήρησης των τμημάτων .

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση