Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στη Λάρισα το Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017
Στη Λάρισα το Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017

Στη Λάρισα το Champions League Κωφών την άνοιξη του 2017

του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και του δημάρχου Λαρισαίων με μέλη του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών

Στη Λάρισα πρόκειται να διεξαχθεί το Κωφών των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης την άνοιξη του 2017. Αυτό έγινε γνωστό μετά τη που είχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Απόστολος Καλογιάννης με αντιπροσωπεία του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών την οποία αποτελούσαν οι: Γιάννης Γιάλουρος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωφών, Κώστας Γαργάλης πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, ο Λαρισαίος Λευτέρης Μηνάς (πρώην παίκτης της Πελασγιώτιδας και του Τοξότη) μέλος της επιτροπής του τσάμπιονς λιγκ, ο Λαρισαίος Θανάσης Ρέντζιος που θα είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής, το στέλεχος του ΠΟΚ Μανώλης Καντεράκης αλλά και ο διεθνής μπασκετμπολίστας με την κωφών Παναγιώτης Ντικούδης.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε στάδια της πόλης από τις 29 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2017 και θα συμμετάσχουν δώδεκα ομάδες ανδρών, αλλά και πέντε ομάδες γυναικών καθώς θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Με ιδιαίτερη προγραμματίζουμε στη και τη Λάρισα το Κωφών, την άνοιξη του 2017. Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντική διοργάνωση υψηλού επιπέδου την οποία πρόκειται να στηρίξουμε ως ώστε να είναι επιτυχημένη. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής. Δίνει διέξοδο στους ανθρώπους, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, τους μαθαίνει την ιεραρχία, την ομαδικότητα, να πέφτουν κάτω και να σηκώνονται. Και οι άνθρωποι αυτοί είναι αγωνιστές της ζωής, που το αποδεικνύουν συνεχώς μέσα από την καθημερινότητά τους και τον αγώνα που δίνουν».

O κ. Καλογιάννης τόνισε: «Η επιλογή της Λάρισας για τη διοργάνωση του Champions League κωφών, αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και πρόκληση για την πόλη της Λάρισας. Οι φορείς της πόλης, με επικεφαλής την και το Δήμο θα υποδεχθούμε με μεγάλη τους , τους συνοδούς και τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τους . Όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συνεργαστούμε στενά, ώστε η διοργάνωση να είναι άψογη και μέσω μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης όπως το Chαmpions League των κωφών, να αποτελέσει διαφήμιση για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση