Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη Γ’ Εθνική η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Στη Γ’ Εθνική η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Στη Γ’ Εθνική η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Ολυμπιακός επικράτησε  εύκολα με 74-61 του Γ.Σ., αλλά ταυτόχρονα  τα ευχάριστα  νέα από  το άλλο παιχνίδι  με την επικράτηση του Αμπελώνα επί της Καλαμπάκας , του έδωσε την πρώτη θέση  στα  play-off της και την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά , παίρνοντας διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο (28-9) , την οποία στην συνέχεια με σωστή διαχείριση κράτησε ως το τέλος παίρνοντας την νίκη με 74-61,  επιστρέφοντας στις εθνικές κατηγορίες και στη Γ' Εθνική.

Από πλευράς νικητών πολυτιμότερος παίχτης της συνάντησης ο Παρασκευάς  με 14 πόντους  με άξιο συμπαραστάτη τον Καραγεώργο με 12 πόντους και 3 τρίποντα, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τσίρος με 15 πόντους.

O Γ. Βλιώρας  έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 14χρονο ίκο Ακριβόπουλο και τον 16χρονο Ρωμανό Γαβρινιώτη.

Διαιτητές:Ζαχαρής , Τσουμαχίδης.

Δεκάλεπτα: 28-9, 43-32, 69-48, 74-61

Ολυμπιακός Βόλου:(Βλιώρας-Γκουγκουτούδης): Καραγεώργος 12(3), Τζήμας 3(1), Παπούλιας 12, Αλεξίου 3(1), Ίλτσογλου 8(2), Μπόγδανος 8, Γαβρινιώτης, Καραθάνος 3, Ακριβόπουλος, Αναστασόπουλος 5(1), Λουλούδης 6, Παρασκευάς 14.

Γ.Σ.Βόλου: (Κοσμάτος-τάκης): Κωστούλας 10, Σταθούρος 7(1), Ζήσης 11, Μούτσιος 5(1), Κυριαζής, Τσίρος 15, Σιδερής 5(1), Ζαρογιάννης 8.

H  Δ.Ε. του «Η ΝΙΚΗ»

Η Δ.Ε. του «Η ΝΙΚΗ», συγχαίρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Η μπάσκετ της Νίκης Βόλου, θεωρεί ότι το επίπεδο του Βολιώτικου μπάσκετ ανεβαίνει με την συμμετοχή περισσότερων ομάδων της πόλης σε Εθνικές κατηγορίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση