Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός Βόλου
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός Βόλου

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός Βόλου

Τέλος α' γύρου στο πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ

Πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 3-0 σετ για τον Α.Σ. 1937 από τον γηπεδούχο , στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αλμυρού, πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς με τις ερυθρόλευκες να ακολουθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς.

Με την ομάδα του Α.Σ. Βόλου 1937 αγωνίσθηκαν οι : Κύρκου Σοφία, κόντα Έφη, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καουνά Βαρβάρα, Στούκα Ελένη, Βλαχούτσου άντια, Καζοπίδου Βασιλική, Μαργαρίτη Φένια, Κούση ίκη, Στεργιοπούλου Ελίνα και κισγκίνη Ειρήνη.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Γ.Σ Αλμυρού για την άριστη φιλοξενία και την συγχαίρει για την της, όπως και τις αθλήτριες των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο θέαμα  που μας προσέφεραν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Ευχαριστεί επίσης τους φιλάθλους των δύο ομάδων που δημιούργησαν ιδανική ατμόσφαιρα ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες των αγωνιζομένων κοριτσιών.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έχει ρεπό και επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την 12 Ιανουαρίου 2019.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση