Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στέργιος Φάτσης: “Οι ακαδημίες ούτε αγοράζονται, ούτε πωλούνται, αλλά χτίζονται”
Στέργιος Φάτσης: “Οι ακαδημίες ούτε αγοράζονται, ούτε πωλούνται, αλλά χτίζονται”

Στέργιος Φάτσης: “Οι ακαδημίες ούτε αγοράζονται, ούτε πωλούνται, αλλά χτίζονται”

Το μήνυμα ότι η μέσα από τα προβλήματα γίνεται πιο δυνατή και οι ούτε ζονται, ούτε πωλούνται αλλά χτίζονται με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση, έστειλε, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, μετά το τέλος του αγώνα του Αθλητικού Κολλεγίου με τον Κένταυρο, όπου η ομάδα της ς επιβλήθηκε με 2-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια της Γ' ΕΠΣΘ, κερδίζοντας την άνοδο.

Ο κ. Φάτσης, τόνισε ότι, υπήρχαν πολλά προβλήματα υποδομών και έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε οι προπονήσεις κι οι αγώνες των ακαδημιών και του κολεγίου να γίνονται με τις καλύτερες συνθήκες.

Αναφέρθηκε στην τιμωρία των νέων αθλητών να μην συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και στις προσπάθειες που έγιναν με τη συμμετοχή του ανθρώπινου παράγοντα και συνεχάρη εκ μέρους του Δ.Σ. όλους όσοι συνέβαλαν, τον Άκη Σουγγάρη, έναν άνθρωπο που όπως πρόσθεσε μόχθησε για όλα αυτά, ήταν δίπλα στα παιδιά για να μην τους λείψει τίποτα και τον Αποστόλη Χαλκιά, που τον χαρακτήρισε ακούραστο εργάτη.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους που στάθηκαν δίπλα στο της διοίκησης, όπως ο Γιώργος Παρασκευαΐδης που έχει λαμπρό προπονητικό μέλλον και η Νίκη είναι χαραγμένη στην καρδιά του, αλλά και σε όλους τους ακαδημιών.

“Η Νίκη μέσα από τα προβλήματά της γίνεται πιο δυνατή και με το καινούργιο “” που ετοιμάζει στο “Παντελής Μαγουλάς” καλούμε όλα τα παιδιά της Μαγνησίας να φορέσουν τον άγγελο στο στήθος. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα και σε συνδυασμό με την άνοδο της ομάδας στη θα λέμε ότι έχουμε ολοκληρώσει μια δύσκολη χρονιά για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γεννηθήκαμε Νίκη, μεγαλώσαμε Νίκη και θα πεθάνουμε με τη Νίκη” τόνισε κλείνοντας ο πρόεδρος Στ. Φάτσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση