Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στα Τρίκαλα με τους Ίκαρους δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός
Στα Τρίκαλα με τους Ίκαρους δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Στα Τρίκαλα με τους Ίκαρους δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Δυνατό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τους Ικάρους Τρικάλων δίνει την 9 Φεβρουαρίου, στις 5.00 μ.μ., η ανδρική ομάδα ς του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ' ς.

Ο της ομάδας , Γιώργος Βλις έχει και πάλι προτα, καθώς πλην του τραυματία Καραμήτσου, που θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν και του Σπανόπουλου που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, αμφίβολοι είναι οι Χροναίος, που μπήκε στις μόλις τις τελευταίες μέρες και Μπόγδανος, που έχει ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Βλις επεσήμανε: «Το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων είναι δύσκολο για εμάς, δεν είναι από τα παιχνίδια που αν χάσουμε, χανόμαστε. Από κει και πέρα και πάλι υπάρχουν προβλήματα, όμως επειδή δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε και παλεύουμε το κάθε παιχνίδι, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό. Ακολουθεί η του πρωταθλήματος, που θα είναι ευεργετική για μας και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε παραπάνω εν όψει του παιχνιδιού με τη Μελίκη, που είναι μεν ψηλά στη βαθμολογία, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε σε θετικό ».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση