Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος βόλλεϋ της ΕΣΠΕΚΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου
Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος βόλλεϋ της ΕΣΠΕΚΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου

Στα προημιτελικά του πρωταθλήματος βόλλεϋ της ΕΣΠΕΚΕΛ ο Ολυμπιακός Βόλου

 

Μετά την ολο των αγώνων που έδωσε η βόλλεϋ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο του 3ου ομίλου που συμμετείχε όπου και τερμάτισε πρώτη και αήττητη ήρθε η της συμμετοχής της στην φάση των προημιτελικών, στην οποία θα συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες των τεσσάρων ομίλων του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» με την καθοδήγηση του Περικλή Ξύδη καλούνται να αντιμετωπίσουν το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ σε αγώνα νοκ άουτ με πλεονέκτημα έδρας την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ που τερμάτισε δεύτερη στον 2ο όμιλο.

Ο Βόλου έχει ένα πλήρες και αξιόμαχο ρόστερ που απαρτίζεται από τους:

Προπονητής (Ξύδης Περικλής)

1.Ξύδη Μαρία Ξένια (πάσα) 2.Μανικάκη Άννα(πάσα) 3.Πανταζή Ιωάννα(ακραία) 4.Παπαθανασίου Σοφία(ακραία) 5.κλαβίνη Στεργιανή(ακραία) 6.Σταμάτη Μαρία(ακραία) 7.Κούτε Ελεάνα(διαγώνια) 8.Μάντσιου Βασιλεία(διαγώνια) 9.κισγκίνη Ειρήνη(κεντρική) 10.Μανικάκη Χριστίνα(κεντρική) 11.Ζαλώνη Ειρήνη(κεντρική) 12.Στεργιοπούλου Ελίνα(κεντρική) 13.Μαργαρίτη Φένια(λίμπερο) 14.Γκόντα Έφη(λίμπερο)

Έφορος Τμήματος: Μουρτζίνος Δημήτρης

Στατιστικολόγος : Κουρκούμπα Έλενα

Φροντιστής : Διαμαντάκου Κατερίνα

Η ομάδα με πολύ καλή που περιλάμβανε και πολλά φιλικά παιχνίδια με ομάδες Β' Εθνικής προσέρχεται πλήρης και έτοιμη σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος ώστε να επιτύχει την μεγαλύτερη διάκριση στην του τμήματος που θα είναι η άνοδος στην Β' Εθνική.

Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έδωσε έμφαση την φετινή περίοδο στο τμήμα του βόλλεϋ ( πέρυσι δεν διεξήχθη πρωτάθλημα λόγω covid) το οποίο είχε την αμέριστη στήριξη σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Ν. Τσεκούρα.

Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι της πόληςς να δώσουν το παρών σε αυτόν τον κομβικό αγώνα για την ομάδακαι να την υποστηρίξουν σε αυτήν την προσπάθειά της.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση