Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στα μέσα Νοεμβρίου ο αγώνας ορεινού τρεξίματος ULTRA PELION TRAIL
Στα μέσα Νοεμβρίου ο αγώνας ορεινού τρεξίματος ULTRA PELION TRAIL

Στα μέσα Νοεμβρίου ο αγώνας ορεινού τρεξίματος ULTRA PELION TRAIL

Την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι του Αθλητικού, Πεζοπορικού, Ορειβατικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Βόλου, κ.κ. Τσαντός και Πολίτης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την καλύτερη δυνατή και διεξαγωγή του αγώνα ορεινού τρεξίματος , που διοργανώνουν από κοινού, με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου.

 

Ο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2019 με εκκίνηση και τερματισμό το Πορταριάς-Μακρυνίτσας.

Ύστερα από τρείς επιτυχημένες διοργανώσεις, η ομάδα του UPT σε συνδιοργάνωση  με την Θεσσαλίας  και υποστηρικτή τον Δήμο Βόλου, θα προβεί στην διεξαγωγή των αγώνων Ultra 80Km, Family 11Km και από φέτος προστίθεται και ακόμη ένας ο Starter 23Km.

Η και Σποράδων  ανέφερε:  “από την πρώτη στιγμή που ο έθεσε το αίτημα της συνδιοργάνωσης έγινε δεκτό από την Θεσσαλίας, που είναι πάντα παρούσα με έμπρακτη στήριξη σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Τόνισε επίσης ότι τέτοια γεγονότα καταστούν την περιοχή του Βόλου και το Νομό έλξης για κορυφαίους αθλητές και τους συνοδούς τους από όλο σχεδόν τον κόσμο”.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Τσαντός και Πολίτης ευχαρίστησαν την αντιπεριφερειάρχη για την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας και εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για την πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τελικός Roland Garros: 1-0 σετ υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπ - https://t.co/C6N79UUiBO -

  • #πανελλαδικές 2021: Σηκώνουν αυλαία τη Δευτέρα #πανελλαδικές - https://t.co/nXeXftN3Uz -

  • Self-tests: Πώς θα διατεθούν από 14-19 Ιουνίου σε εκπαιδευτικούς και μαθητές - https://t.co/JX5VPaANAq -

"Αλιεύοντας" την είδηση