Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στα ημιτελικά οι μίνι παίδες της Νίκης
Στα ημιτελικά οι μίνι παίδες της Νίκης

Στα ημιτελικά οι μίνι παίδες της Νίκης

Μόνο προκρίσεις μετράει στα ηλικιακά το τμήμα υδατοσφαίρισης

Την πρόκριση για την τρίτη φάση του πρωταθλήματος των μίνι παίδων πανηγύρισαν οι μικροί αθλητές(μίνι παίδες) του τμήματος υδατοσφαίρισης της ς .

Για τον όμιλο που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της έας Ιωνίας το Σαββατοκύριακο 05-06/05 η ομάδα είχε ως απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα, παίρνοντας την πρόκριση όχι όμως την πρώτη θέση.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής μόνο προκρίσεις σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που συμμετέχει, καθώς το πρωτάθλημα των νέων ανδρών έφτασε μέχρι το τέλος του και συμμετείχε στα τελικά, ενώ στα πρωταθλήματα εφήβων-παίδων και μίνι παίδων θα έχει συμμετοχή στα ημιτελικά των πρωταθλημάτων με στόχο την πρόκριση στις τελικές φάσεις.

Η μοναδική ήττα ήρθε απέναντι στην ομάδα της ΝΕ ς για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου. Η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε να προηγηθεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και μοιραία ηττήθηκε με 9-4.

Εύκολο έργο είχαν οι μικροί αθλητές της Νίκης απέναντι στην ομάδα του ΝΟ ς, καθώς έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 9-1, επικρατώντας τελικά με 19-3.

Στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα του ΟΥΚ θα κρίνονταν το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης και οι μικροί της Νίκης έδειξαν ότι είναι παλικάρια. Παρά τις σχεδόν διπλάσιες αποβολές που σφυρίχτηκαν κατά τους (12-7 υπέρ του ΟΥΚ), και την τεταμένη που επέτρεψαν οι διαιτητές, δείχνοντας ευαισθησία από την μια και προσφέροντας ασυλία από την άλλη δημιουργώντας έντασης, επικράτησαν τελικά με 9-5 και πήραν ακόμα μια πρόκριση.

Η τελικά βαθμολογία του ομίλου:

  1. ΝΕ Λάρισας 9
  2. Νίκη Βόλου 6
  3. ΟΥΚ 3
  4. ΝΟ Λάρισας 0

Την πρόκριση παίρνουν οι 2 πρώτοι του ομίλου.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 09/05 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκαν οι: Βαλτσιώτης, Μυλωνάς Γ., Παπουτσής, Μεριστούδης, Καλαντζής, Γλούμης, Σιγανός, Μυλωνάς Σ., Ρομφέας, Πουλαράκης, Κανάκης, Κομνιανός, Ρουμελιώτης, Βασιλούδης, Σκράπαρης, Παπαδημητρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση