Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στα ερυθρόλευκα οι Στέλιος Πόζογλου και Γιάννης Πριόνας
Στα ερυθρόλευκα οι Στέλιος Πόζογλου και Γιάννης Πριόνας

Στα ερυθρόλευκα οι Στέλιος Πόζογλου και Γιάννης Πριόνας

Στον θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά οι Στέλιος Πόζογλου και ιάννης Πριόνας.

Ο 23χρονος μέσος Στέλιος Πόζογλου (γεννήθηκε στις 22/1/1996) φόρεσε για τρία χρόνια την φανέλα του Κ και σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ (περίοδο 2013-14) με προπονητή τον Χουμπ Στέφενς.

Την επόμενη χρονιά έπαιξε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε 10 παιχνίδια στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, ενώ κάθισε στον Κ μία ακόμη χρονιά, πριν πάρει μεταγραφή για την Καρμιώτισσα (ομάδα της Κύπρου, περίοδος 2016-17).

Τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού (Football League), στον οποίο έμεινε ενάμιση χρόνο και ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της σερραϊκής ομάδας.

Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στον Εθνικό Άχνας και στη Β' κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη της περιόδου έπαιξε στον Θεσπρωτό και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της ς να πάρει την άνοδο στη Football League, μέσω των αγώνων με τη .

Με τον Θεσπρωτό κατέγραψε πέρυσι 13 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 5 τέρματα.

O Βόλου καλωσορίζει τον Στέλιο Πόζογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα .

Επίσης ο απέκτησε το νεαρό και πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή Γιάννη Πριόνα. Γεννήθηκε στις 24/9/1998 και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Πρόκειται για ταλαντούχο αμυντικό, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ως δανεικός από τον Παναιτωλικό.
Έκανε πολύ καλή χρονιά, καταγράφοντας 22 συμμετοχές (στις 20 ως βασικός), ενώ σημείωσε και δύο τέρματα.

O καλωσορίζει τον Γιάννη Πριόνα στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση