Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017
Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017

Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017

Το 6ο WINTER 2017 (χειμερινό κάμπινγκ) διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai KAΡΑΤΕ από 20η έως 22η Ιανουαρίου στα , με την συμμετοχή όλων των εκπαιδευτών του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ (Full Contact) .
Από την οι  Sensei  Τσιάρας Δημήτριος,Νίκος Γιαννάκης  και Ειρήνη Σκαπή ,από την Ρόδο οι Sensei Ευαγγελιδάκης Γεώργιος , Σείτης Μάνος και Παπαβασιλείου Νίκος  και Sempai Eυαγγελιδάκης Άγγελος, από τα Χανιά οι Sempai Μιχάλης Αγαραστάκης και Μιχάλης Διγαλάκης ,από την Ξάνθη ο Sempai Παπαδόπουλος Γρηγόριος , από το ο Sempai Kεσίδης Βιάτσεσλαβ , από το Kιλκίς ο Sempai Μελικιάδης Αριστοτέλης , από την Νέα Σάντα ο Sempai Παπαγιαννίδης Φίλιππος , από τον Παλαμά Καρδίτσας ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος ,από την Λάρισα οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος και Γιώργος Δαλαμάγκας, από την Αγριά ο Sempai Κρίσιλας Ιωάννης , από την Τσαγγαράδα,ο Sempai Ποζαπαλίδης Ηρακλής, από το Στεφανοβίκειο  η Sempai Φιλιπόνη Μαρία , από το Αρμένιο ο Sempai Χονδρός Χάρης και από τον Βόλο  οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου , Δεληγιάννης Νίκος, Παιτήρης Παναγιώτης ,Καρακώστας Γιάννης, Γεραμπίνης ,Ταμουρίδης Χρήστος,Αντωνίου Δημήτρης,Τζάλλας Μιχάλης , Σιούρας Βίκτωρ και  Αδελφοί  Μυτιλιοί.
 Στο 6o WINTER , θα διδάξουν ο  αρχηγός -εκπρόσωπος Ελλάδος  του Shinkyokushinkai   Shihan Γιώργος Κοσμίδης και o Βranch Chief αρχηγός Βορείου Ελλάδος Shihan  Mελικιάδης Οτάριο.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει παραδοσιακό Shinkyokushinkai με μεγάλη έμφαση στα Κ , όπου έχουν γίνει αλλαγές, ΚΙΗΟΝ ,αγωνιστικές τεχνικές ΚΟΥΜΙΤΕ ,ενώ θα γίνουν και εξετάσεις για 1ο,,2ο και 3ο DAN , σύμφωνα με  τα πρότυπα της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης .
Εκτός των προπονήσεων όμως  θα πραγματοπιηθεί και διαιτησίας, όπου θα διδάξει ο διεθνής διαιτητής  του Full Contact Γιώργος Κοσμίδη, με σκοπό την βελτίωση των γνώσεων των νέων διαιτητών  και κριτών  εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλες τις Οργανώσεις του Kyokushinkai KARATE,που δραστηριοποιούνται στην με σκοπό την Ένωση σε επίπεδο αγώνων και σεμιναρίων,με εκπαιδευτές που φορούν και τιμούν το karategi τους και προπονούνται με τους πρωταθλητές και Αθλητές  του στυλ .
Το Winter Camp είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε στην από την Ένωση του Shinkyokushinkai το 2012 και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους εκπαιδευτές της,κάνοντας την θεσμό αλλά και βρίσκοντας πολλούς  μιμητές από άλλες οργανώσεις.

Την επιμέλεια του Camp και την οργάνωση  του  ανέλαβαν  οι  Sempai Βίκυ Koσμίδου και Δεληγιάννης Νικόλαος ,με την καθοδήγηση των   Shihan Γιώργου Κοσμίδη και Mελικιάδη Οτάριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση