Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017
Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017

Στα Χάνια Πηλίου ο 6ο WINTER CAMP 2017

Το 6ο WINTER CAMP 2017 (χειμερινό ) διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai KAΡΑΤΕ από 20η έως 22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου, με την συμμετοχή όλων των εκπαιδευτών του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ (Full Contact) .
Η πρώτη διοργάνωση για το 2017 θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο <<ΤΑΣΙΑ>> όπως γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια, με την συμμετοχή των παρακάτω εκπαιδευτών,δασκάλων και πρωταθλητών του Shinkyokushinkai .
Από την Αθήνα οι  Sensei  Τσιάρας Δημήτριος,Νίκος Γιαννάκης  και Ειρήνη Σκαπή ,από την οι Sensei Ευαγγελιδάκης Γεώργιος , Σείτης Μάνος και Παπαβασιλείου Νίκος  και Sempai Eυαγγελιδάκης Άγγελος, από τα Χανιά οι Sempai Μιχάλης Αγαραστάκης και Μιχάλης Διγαλάκης ,από την Ξάνθη ο Sempai Παπαδόπουλος Γρηγόριος , από το Πολύκαστρο ο Sempai Kεσίδης Βιάτσεσλαβ , από το Kιλκίς ο Sempai Μελικιάδης Αριστοτέλης , από την Νέα Σάντα ο Sempai Παπαγιαννίδης Φίλιππος , από τον Παλαμά Καρδίτσας ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος ,από την Λάρισα οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος και Γιώργος Δαλαμάγκας, από την Αγριά ο Sempai Κρίσιλας Ιωάννης , από την ,ο Sempai Ποζαπαλίδης , από το Στεφανοβίκειο  η Sempai Φιλιπόνη Μαρία , από το Αρμένιο ο Sempai Χονδρός Χάρης και από τον Βόλο  οι Sempai Βίκυ Κοσμίδου , Δεληγιάννης Νίκος, Παιτήρης Παναγιώτης ,Καρακώστας Γιάννης, Γεραμπίνης Βαγγέλης,Ταμουρίδης Χρήστος,Αντωνίου Δημήτρης,Τζάλλας Μιχάλης , Σιούρας Βίκτωρ και  Αδελφοί  Μυτιλιοί.
 Στο 6o WINTER CAMP , θα διδάξουν ο  αρχηγός -εκπρόσωπος Ελλάδος  του Shinkyokushinkai   Shihan Γιώργος Κοσμίδης και o Βranch Chief αρχηγός Βορείου Ελλάδος Shihan  Mελικιάδης Οτάριο.
Το των προπονήσεων περιλαμβάνει παραδοσιακό Shinkyokushinkai με μεγάλη έμφαση στα ΚΑΤΑ , όπου έχουν γίνει αλλαγές, ΚΙΗΟΝ ,αγωνιστικές τεχνικές ΚΟΥΜΙΤΕ ,ενώ θα γίνουν και για 1ο,,2ο και 3ο DAN , σύμφωνα με  τα πρότυπα της Παγκοσμίου και Ευρωπαϊκής Οργάνωσης .
Εκτός των προπονήσεων όμως  θα πραγματοπιηθεί και σεμινάριο διαιτησίας, όπου θα διδάξει ο διεθνής διαιτητής  του Full Contact Γιώργος Κοσμίδη, με σκοπό την βελτίωση των γνώσεων των νέων διαιτητών  και κριτών  εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.
Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλες τις Οργανώσεις του Kyokushinkai KARATE,που δραστηριοποιούνται στην με σκοπό την Ένωση σε επίπεδο αγώνων και σεμιναρίων,με εκπαιδευτές που φορούν και τιμούν το karategi τους και προπονούνται με τους πρωταθλητές και   του στυλ .
Το Winter Camp είναι μια διοργάνωση που ξεκίνησε στην από την Ένωση του Shinkyokushinkai το 2012 και συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από τους ίδιους τους εκπαιδευτές της,κάνοντας την θεσμό αλλά και βρίσκοντας πολλούς  μιμητές από άλλες οργανώσεις.

Την επιμέλεια του Camp και την οργάνωση  του  ανέλαβαν  οι  Sempai Βίκυ Koσμίδου και Δεληγιάννης Νικόλαος ,με την καθοδήγηση των   Shihan Γιώργου Κοσμίδη και Mελικιάδη Οτάριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

  • Τους πρέσβεις τίμησε ο Δήμος Σκιάθου #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/qPYPTcJlRm -

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

"Αλιεύοντας" την είδηση