Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν
Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν

Σπουδαία πρόκριση Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού όπεν

Ο σπουδαίος Ελληνας τενίστας συνεχίζει να γράφει στο αυστραλιανό οπεν, καθώς προκρίθηκε στον ημιτελικό του γκραν σλαμ κερδίζοντας τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 3-1 σετ. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τον 20χρονο Ελληνα να ξετυλίγει χαρίσματα του ταλέντου του ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να καταχειροκροτείται από το κοινό σε όλη τη διάρκεια του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην , που έγινε σε 24 βαθμούς , απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Embedded video

Embedded video
Πλέον, θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό, η οποία θα γίνει σήμερα.

«Ένα αστέρι γεννιέται» ήταν η  αποθεωτική ανάρτηση στο του Australian Open για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αμέσως μετά τον θρίαμβο του Έλληνα τενίστα.

View image on Twitter

«Αυτή η στιγμή είναι η στιγμή για την οποία δούλευα τόσα χρόνια» δήλωσε αμέσως μετά το παιχνίδι ο Έλληνας τενίστας. «Νιώθω σαν να είναι ένα παραμύθι. Απλώς ζω το όνειρο. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ».

Τα σετ: 7-5, 4-6, 6-4, 7(2)-6.

Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος είχε την συμ των Ελλήνων ομογενών της ς,που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου  πρωταθλητής μας.« Όπως είδα και στα social media γινότα ένας πανικός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ» δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, ο Στ. παρουσίασε προς το κοινό τα μέλη της οικογένειάς του, ευχαριστώντας τα για τη στήριξή τους.

Ο θρίαμβος Τσιτσιπά στον διεθνή Τύπο

Η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του αυστραλιανού οπεν μετά και από την σπουδαία του νίκη επί του Μπαουτίστα Αγκούτ έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία μιλούν με θετικά σχόλια για τον 20χρόνο Ελληνα.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τον 20χρονο Ελληνα να ξετυλίγει χαρίσματα του ταλέντου του με ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να καταχειροκροτείται από το κοινό σε όλη τη διάρκεια του.

«Τι επίδοση! Ο 20χρόνος Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει στον ημιτελικό του αυστραλιανού Open», γράφει το BBC.

«Το παραμύθι του Στέφανου Τσιτσιπά στο αυστραλιανό Open συνεχίζεται μετά τη νίκη του επί του Μπαουτίστα Αγκούτ», αναφέρει ο Guardian.

«Ο Έλληνας πρωτοπόρος Τσιτσιπας συνεχίζει το δι του στη Μελβούρνη», μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

View image on Twitter
Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς , απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.
Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση