Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σπουδαία εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ στη Λαμία
Σπουδαία εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ στη Λαμία

Σπουδαία εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10 χλμ στη Λαμία

Σπουδί εμφάνιση έκαναν τρεις αθλήτριες του τμήματος στίβου του “Η ΝΙΚΗ” στο 10.000 μ. της κατηγορίας ανδρών-γυναικών και ανδρών-γυναικών Κ23 που διεξήχθη το Σάββατο 7 Μαΐου στο νέο της Καμαρίτσας στη Λαμία.

Η κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία γυναικών, η Αποστολία Τσιτσάκη την 4η θέση στην κατηγορία Κ23 και η Γιώτα Μαστροπαναγιώτη την 8η θέση στην κατηγορία Κ23.

Σε του, ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου Γιώργος Τάκης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τις επι των αθλητριών και, μεταξύ άλλων, δήλωσε: “Οι αθλήτριές μας κατάφεραν να μπούνε στις οκτώ καλύτερες αθλήτριες αντοχής στον απαιτητικό αγώνα των 10χλμ, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται μέσα στην ελίτ των μεγάλων αποστάσεων στην κατηγορίας τους στην . Πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας και στον προπονητή τους Παύλο Παρασκευόπουλο που αποδεικνύουν περίτρανα την σπουδαία δουλειά που γίνεται στον Σύλλογό μας. Ήταν ένας από τους φετινούς μας στόχους που στέφθηκαν με . Συνεχίζουμε δυναμικά και προσηλωμένοι στον στόχο μας και στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση