Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα
Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα

Σπουδαίο διπλό του ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα

Σπουδαίο διπλό πήρε ο “Δικέφαλος του Βορρά” και συνάμα πρόωρη πρόκριση επί της τιναμό στην , νικώντας την με 0-3 και ετοιμάζεται για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς παρατάχθηκε με σχήμα 4-3-3 και η τιναμό ς τα πρώτα λεπτά πίεζε στα 3/4 του γηπέδου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Κ βρήκαν κάποιες συνεργασίες κυρίως χάρη στα άκρα των Τζ Σάντος και Γκάρι Ροντρίγκες και στο 20′ πέτυχαν το πρώτο γκολ με κεφαλιά του Λέο Μάτος, μετά από κόρνερ.

Η ελληνική ομάδα είχε ακόμη δύο τελικές, χωρίς . Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ένα απειλητικό, αλλά όχι ουσιαστικό δεκάλεπτο.

Στο 2ο 45λεπτο κάποιες σποραδικές της Ντιναμό δεν είχαν τύχη. Ο Ροντρίγκες, από την πλευρά του, απέτυχε να νικήσει τον Αντονί Σκριμπ σε τετ α τετ. Στο 71ο λεπτό, μετά από νέο κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χοσέ Κρέσπο που που έγραψε το 0-2.

Στο 81′ ο Φακούντο Περέιρα πέρασε στον αγώνα και τρία λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ, ενώ το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί στη συνέχεια με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ροντρίγκες σε ένα χαμένων ευκαιριών.

Ντιναμό Τιφλίδας: Σκριμπ, Λομπζανίτζε (58′ Τεβζάτζε), Ρενέ, Αμισουλασβίλι, Τσελίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιντσάτζε (70′ Άλβαρο), Γιγκαούρι, Κιτεϊσβίλι, Τσαντουρισβίλι, Παπουνασβίλι (63′ Ντβαλισβίλι)

Κ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκοφ (68′ Μπίσεσβαρ), Χαρίσης (46′ Κάνιας), Κάμπος (81′ Περέιρα), Αθανασιάδης, Ροντρίγκες

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση