Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Ηρακλής – Ολυμπιακός
Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Ηρακλής – Ολυμπιακός

Σούπερ Λίγκα: Αναβλήθηκε το Ηρακλής – Ολυμπιακός

Ανβλήθηκε η κυρικάτικη αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό για την , καθώς οι αστυνομικές αρχές δεν εγγυώνται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μετά τα πρόσφατα στο ματς Κυπέλου της Τούμπας.

Η 25η αγωνιστική διεξάγεται από αύριο Σάββατο έως και τη Δευτέρα 7/3, στον απόηχο των επεισοδίων στο ματς Κυπέλλου ΠΑΟΚ-, αλλά και της απόφασης της Πέμπτης, του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, για οριστική της φετινής διοργάνωσης.

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι οφ, αφού η μάχη της σωτηρίας φαίνεται πως έχει κριθεί, καθώς ο Πανθρακικός και η Καλλονή έχουν μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω, ενώ ο 5ος Πανιώνιος έχει το προβάδισμα για την είσοδό του στο μίνι για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου.

Μόλις δύο ματς διεξάγονται το Σάββατο με το εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο στο γήπεδο των Ζωσιμάδων (- Παναιτωλικός), ενώ ακολουθεί το Πλατανιάς – Πανιώνιος στα Περιβόλια με τους «κυανέρυθρους» να αναζητούν την νίκη που θα τους εδραιώσει στις θέσεις των πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της ς ανοίγει το μεσημέρι με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, με τους «πράσινους» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα στο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρουν την κατάλληλη ώθηση για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Τρία ματς διεξάγονται το απόγευμα της ίδιας μέρας και είναι τα Σκόντα -Καλλόνη, Βέροια- Λεβαδειακός και Πανθρακικός-ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ τη Δευτέρα κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Οι «Αρκάδες» θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν ή να φθάσουν τον Πανιώνιο, ενώ η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει ή να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση