Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σούπερ Λίγκ: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό
Σούπερ Λίγκ: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Σούπερ Λίγκ: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Οι προβολείς στρέφονται απόψε (20.30) στη Νέα για την εξόχως σημαντική αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της ς ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την ήττα στη Λαμία, είναι στην 3η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον έβδομο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό. ια την ομάδα του Τάκη Λεμονή είναι μονόδρομος η στις νίκες, την οποία αγνοούν για τέσσερις αγωνιστικές. Μετά τις επιτυχίες επί της ΑΕΛ και της Λαμίας, οι πρωταθλητές έφεραν ισοπαλία με την Ξάνθη και τον Αστέρα ς, ενώ ηττήθηκαν από την και τον Ατρόμητο. Ετσι βρέθηκαν στο μείον πέντε από την κορυφή.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας έδειξε στα αποδυτήρια του τον βαθμολογικό πίνακα και ζήτησε από τους παίκτες του να βρίσκονται στην κορυφή τον Ιανουάριο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και , τον υποχρεώνουν να αξιοποιήσει το σύνολο των ποδοσφαιριστών του. Οπως έχει ξεκαθαρίσει, δεν «βγαίνει» μια περίοδος με 13 έως 14 παίκτες και έτσι είναι διατεθειμένος να στηριχθεί στους πάντες. Κάτι που τους το επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία στις προπονήσεις.

Εκτός πλάνων του βρίσκεται ο τιμωρημένος Ενγκελς, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο με την . Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Δημήτρη Νικολάου. Κάτω από την εστία θα διατηρηθεί ο Προτό και στα άκρα της άμυνας οι Φιγκέιρας και Κούτρης. Από κει και έπειτα, οι Ρομαό, Οτζίτζα θα είναι στη μεσαία γραμμή. Δίπλα τους θα κινείται ένας εκ των Ανδρούτσου, Ταχτσίδη ή Φορτούνη, ενώ τις θέσεις των εξτρέμ διεκδικούν οι Πάρντο και Καρσελά, με τον Τζούρτζεβιτς να κινείται στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση