Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σοκ με Μολέδο και οικονομική συνδρομή
Σοκ με Μολέδο και οικονομική συνδρομή

Σοκ με Μολέδο και οικονομική συνδρομή

Κεραυνός εν αιθρία στον Παναθηναϊκό! Με σχεδόν ένα μήνα καθυστέρηση, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε τιμωρία τριών αγωνιστικών στον Ροντρίγκο Μολέδο και τον έβγαλε εκτός πλάνων του Ουζουνίδη από το αυριανό παιχνίδι με τη , το επόμενο της Τρίτης με την για το Κύπελλο και το του άλλου Σαββάτου με τον… Ολυμπιακό.

Η τιμωρία προέκυψε ύστερα από καταγγελία της Λάρισας για κτύπημα εκτός φάσης στον Ρέντζα προς το τέλος του αγώνα Κυπέλλου στη Λεωφόρο, φάση που υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Ζαχαριάδη, ο οποίος έκρινε ότι δεν χρήζει τιμωρίας με κάρτα. Το παιχνίδι εκείνο έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου και η ανακοινώθηκε σχεδόν ένα μήνα αργότερα, βάζοντας στο κάδρο και το με τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν θα συνέβαινε εάν δεν προέκυπτε τόσο μεγάλη καθυστέρηση. Οι «» θα κάνουν έφεση, ελπίζοντας σε ανατροπή ή της ς.

Ο εμφανίστηκε ξαφνιασμένος από την απόφαση και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του: «Πότε το έκανε ο Μολέδο, πέρυσι το και βγήκε η τιμωρία τώρα; Τι να κάνουμε, τώρα βγήκε η τιμωρία… Η αλήθεια είναι πως το είχαμε ξεχάσει το ενδεχόμενο τιμωρίας και μας ήρθε… ωραία η σημερινή ημέρα στο Κορωπί. Τι να κάνουμε; Το σεβόμαστε και κοιτάμε αυτούς που έχουμε. Εχω πει πολλές φορές πως προβλήματα, απώλειες και απρόοπτα θα υπάρχουν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξεις πώς θα ετοιμάσεις αυτούς που έχεις. Ζεις με αυτούς που έχεις κι αυτό θα κάνουμε».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση