Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Σκακιστικά μαθήματα από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη
Σκακιστικά μαθήματα από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη

Σκακιστικά μαθήματα από τον ομοσπονδιακό προπονητή gm Θάνο Μαστροβασίλη

 

Συνεχίστηκν στις 20-11-2016 κι 4-12-2016 στο Βόλο τα σκακιστικά μαθήματα από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και πρωταθλητή Ελλάδος GM Θάνο Μαστροβασίλη, ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδος που συμμετείχε στην πρόσφατη Σκακιστική Ολυμπιάδα που έγινε στο Μπακού του .

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν για ακόμη μία φορά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών “ΑΡΙΣΤΛΕΙΟ”.

Ο προπονητής  προσφέρεται, για όλη τη σειρά των μαθημάτων αφιλοκερδώς από τους ιδιοκτήτες του, στην Τ..Σ.Θ., στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την ανάπτυξη του σκακιού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο 2ο και 3ο μάθημα δίωρης διάρκειας της σειράς, τα οποία παραδίδονται από τον GM Θάνο Μαστροβασίλη, ο οποίος αποδέχτηκε σχετική πρόσκληση της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (Τ..Σ.Θ.), μετείχαν συνολικά 17 σκακιστές ηλικίας από 8 έως 24 ετών, οι οποίοι χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ με βάση τη δυναμικότητά τους αλλά και με ηλικιακά κριτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι οι συναντήσεις των σκακιστών της ς με τον Θάνο Μαστροβασίλη θα γίνονται μία φορά κάθε μήνα στον ίδιο χώρο σε που θα γνωστοποιούνται εγκαίρως και μπορούν να συμμετέχουν σ' αυτές όσοι σκακιστές της περιοχής επιθυμούν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για το Βόλο στον Τσαρσιταλίδη Νίκο, τηλ. 6974720777 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com.

Παρόμοιος κύκλος μαθημάτων με τον Θάνο Μαστροβασίλη πραγματοποιείται και στη Λάρισα (Προφήτη Ηλία & Σκοπάδων) για τους σκακιστές των υπόλοιπων νομών της Θεσσαλίας, με έναρξη την Κυριακή 23-10-2016. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τη Λάρισα στον Δριστέλλα Νίκο, τηλ. 6983507833 και στο email της Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. tessthchess@gmail.com.

H Τ.Ε.Σ.Σ.Θ. ευχαριστεί όσους συμβάλουν στην πραγματο αυτού του σπουδαίου, για την σκακιστική κοινότητα της Θεσσαλίας, εγχειρήματος και ιδιαίτερα τον GM Θάνο Μαστροβασίλη, το Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών «ΑΡΙΣΤΛΕΙΟ» για τη διάθεση του χώρου, καθώς και τον ΑΣΚ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΤΙΤΑΝΕΣ» για τη διάθεση σκακιστικού υλικού (ρολόγια και σκακιέρες).

skaki1 skaki

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση