Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » «Συζητάμε με παίκτες από την ομάδα της ανόδου»
«Συζητάμε με παίκτες από την ομάδα της ανόδου»

«Συζητάμε με παίκτες από την ομάδα της ανόδου»

Αποκλυπτικός ήτν ο Γιάννης Ξάνθης, σε συνέντευξη του στο Volos 9.86 – Τί είπε για τις τιμές των διαρκείας, τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, καθώς και την ενδεχόμενη συνεργασία με τον – ”Δεν ήρθα για να πάρω, αλλά για να δώσω”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας των κυανόλευκων

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Volos 9.86 και την εκπομπή “Τρόικα των Σπορ” φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Νίκης , Γιάννης Ξάνθης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για πολλά θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας, μεταξύ άλλων, για την επιλογή Μπίλλη στην τεχνική ηγεσία, την κάποιων παικτών που ανέβασαν πέρσι την ομάδα στην Superleague, για το γηπεδικό, καθώς και για την οικονομική διαχείριση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γίαννης Ξάνθης:

Για το Λεωνίδα Μπίλλη και το κριτήριο της επιλογής του:

«Πιστεύω πως είναι μία καλή επιλογή γιατί ήθελα έναν προπονητή, ο οποίος θα μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά. Δεν ήθελα έναν προπονητή “βιτρίνα” που θα μου πει φέρε μου και δέκα ποδοσφαιριστές για να διεκδικήσω την κατηγορία και να οικονομήσουν οι παρατρεχάμενοι. Σκοπός ενός ερασιτεχνικού σωματείου είναι να παράγει και όχι να αγοράζει. Δεν θα έρθει με τεχνικό επιτελείο. Θα έρθει μόνος και το υπόλοιπο τιμ θα στελεχωθεί εδώ. Στα προτεινόμενα ονόματα είναι και το όνομα του Βαζέχα αλλά θεώρησα πως δεν ήταν ικανός να βοηθήσει τη Νίκη. Εγώ ήθελα προπονητή εργάτη».

Για την προσέγγιση κάποιων παικτών από την ομάδα της ανόδου:

«Υπάρχουν συζητήσεις. Όλα είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Υπάρχουν τρεις τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και αξιόλογοι χαρακτήρες που θέλουμε να τους ξαναφέρουμε στη Νίκη. Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στο θέμα του χαρακτήρα».

Για τα διαρκείας της νέας σεζόν

«Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνει η ομάδα και να ζητιανεύει. Γι' αυτό στη Γενική Συνέλευση θα πω στα μέλη και στον κόσμο πως ο τρόπος που μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι με την αγορά ενός διαρκείας. Τα διαρκείας θα είναι με τέσσερις τιμές: 70€, 100€, 150€ και θα υπάρξουν και 200 εισιτήρια των 250€. Τα 70άρια θα είναι για τους οργανωμένους και τις . Ελπίζω από τα διαρκείας να μπει στο ταμείο στη χειρότερη περίπτωση ένα ποσό των 150.000€».

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον

«Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχω επαφή με ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Θα επιδιώξουμε μία συνεργασία. Ευελπιστούμε πως ο κ. Σαββίδης θα βοηθήσει οικονομικά, με έμψυχο υλικό αλλά και με τεχνογνωσία. Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να βοηθήσει».

Για την οικονομική διαχείριση και το μπάτζετ της ομάδας στη Γ'

«Στόχος δεν είναι εξ αρχής ο πρωταθλητισμός στην κατηγορία. Όμως αυτό θα το αποφασίσει ο στη επόμενη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν επενδυτές. Μέχρι τώρα τι σήμαινε επενδυτής; Φέσι.

Στη Γενική Συνέλευση θα απευθυνθώ στον κόσμο και θα πω το εξής: Για να κάνουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τα χρήματα που χρειάζονται για το γήπεδο χρειαζόμαστε “πέντε δραχμές”. Τι θέλετε να κάνουμε; Επενδυτές είμαστε εμείς. Εγώ δεν έχω την παράλογη απαίτηση ο 20χρονος να συμμετάσχει με τα ίδια χρήματα με εμένα ή με τον Στέλιο Βούλγαρη ή με τον Σταμάτη Μακρόπουλο. Εμείς θα σηκώσουμε το κύριο βάρος. Αλλά τονίζω εμείς δεν είμαστε επενδυτές. Δεν ευελπιστούμε να κερδίσουμε. Απλά θα συμμετέχουμε με “δύο δραχμές” παραπάνω.

Το μπάτζετ της ομάδας, μαζί με το γήπεδο θα βγει περίπου 350.000€. Εμείς σκοπεύουμε να βάλουμε το ποσό το οποίο θα λείπει. Βέβαια εξαρτάται και από το ποσό το οποίο θα λείπει. Αν λείπει ένα ποσό της τάξης των 100.000€ θα τα βάλουμε, αν λείπουν 300.000€ δεν μπορούμε να τα βάλουμε».

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση