Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συζητά με Κρεββατά η Νίκη
Συζητά με Κρεββατά η Νίκη

Συζητά με Κρεββατά η Νίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagasitikosnews, ο Βολιώτης επιθετικός ήρθε σε επαφή με την των κυανόλευκων, με τις δύο πλευρές να «ζεσταίνουν» το φλερτ που ξεκίνησε πριν μερικό καιρό.

Ο πρώην επιθετικός του Εθνικού Σερρών βρίσκεται στην πατρίδα του, το Βόλο, για τις καλοκαιρινές του , με τον ίδιο να μην έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποιον σύλλογο, με το ποδοσφαιρικό του μέλλον να μοιάζει θολό. Παρ” όλα αυτά, είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδες παραπάνω κατηγοριών, χωρίς όμως να προκύπτει κάποια επίσημη πρόταση που να τον ενδιαφέρει.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ς ήρθαν σε επαφή με τον Κρεββατά, με τις δύο πλευρές να συζητούν ενδεχόμενη συν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, φαίνεται πως του έχει ήδη γίνει πρόταση, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει μέχρι την Πέμπτη, που η των κυανόλευκων θα αναχωρήσει για τη Νάουσα και τα , προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο ς της.

Να αναφέρουμε πως η ενδιαφερόταν για έναν επιθετικό από το «πάνω ράφι» κι εφόσον η περίπτωση Φλίγκου δεν προχώρησε, ο φέρεται ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για αυτήν τη θέση. Το όνομά του είχε ακουστεί και στις αρχές του καλοκαιριού για την ομάδα του , με τον νεαρό στράικερ να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση, η οποία, όπως φαίνεται, δεν ήρθε τελικά.

Όπως και να “χει, πάντως, η υπόθεση αυτή, όπως είπαμε, θα ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση