Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στη Νάουσα για τη Νίκη
Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στη Νάουσα για τη Νίκη

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στη Νάουσα για τη Νίκη

Διπλές προπονήσεις, με έμφαση στη φυσική κατάσταση και την τακτική, περιλαμβάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας των κυανόλευκων, που διεξάγεται στη άουσα και τα 3-5 Πηγάδια.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη δουλεύουν καθημερινά, προκειμένου να βρίσκονται στην επιθυμητή φυσική κι αγωνιστική κατάσταση σε περίπου ένα μήνα από τώρα, που θα ξεκινήσει το της ' ς. Η είναι πλήρης τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους και ρηγοριάδη να έχουν ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασαν τα προτα τραυματισμών τους, με μοναδική απώλεια τον Γιάννη Βέργο, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την επόμενη Πέμπτη, δίχως να υπάρξει τελικά κάποιο φιλικό παιχνίδι, καθώς το ενδεχόμενο φιλικό με την ομάδα του Πανσερραϊκού την Τετάρτη ακυρώθηκε από τη μεριά των Σερραίων. Έτσι, και ύστερα από την και του φιλικού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα της ίκης είναι εκείνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φερραίο στις 9 Αυγούστου στο Παντελής Μαγουλάς.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση